Jeg er Manto

Jeg er Manto

Efterfølger til Silja Okkings roste fantasydebut, Jeg er Saga. Om Manto, som må se sin skæbne i øjnene og finde modet til at gå sin egen vej.

"Spændende læsning og helt i øjenhøjde med sit publikum. Manto går i hjertet"
- Ekstra Bladet

Manto lever et stille liv i en havneby i landet Assuldúr. Det forventes, at han en dag skal være smed, men Manto plages af mærkelige drømme, og det begynder at gå op for ham, at hans formål med livet måske ikke skal findes i smedjen …

Da en af byens fiskere en dag får en uventet fangst i nettet, vikles Manto ind i et livsfarligt magtspil med tråde tilbage til et urgammelt sagn om Assuldúrs oprindelse. Et sagn, som involverer drager og mystiske sten – og som kan betyde hele landets undergang.

Jeg er Manto handler om forventningspres og modet til at gå sin egen vej. En historie om at se sine dæmoner i øjnene – i en verden, hvor dæmoner har det med at være lyslevende og livsfarlige!

Udgivelsesdato: 23. maj 2023.

Silja Okking
Forfatter

Silja Okking

Sanger, TV-vært og forfatter, som skriver fantasy, der ligger hendes eget hjerte meget nært.
Læs mere om Silja Okking

Anmeldelser

Ekstra Bladet

"... spændende læsning og helt i øjenhøjde med sit publikum. Manto går i hjertet."
- Helle Kastholm Hansen

Dansk BiblioteksCenter

"Spændende fantasyfortælling med en sympatisk hovedperson, der slås med egne og andres forventninger, og som må finde modet, når det er allersværest. Den er velskrevet og har en tilpas balance mellem et spændende plot og gode karakterbeskrivelser."
- Johanne Elvers Madsen / Lektørudtalelse

Mullesbogblog

"Lige da jeg åbnede bogen følte jeg mig hjemme igen i universet ... Silja har endnu en gang begået en genistreg og sprunget sin egen bare. Jeg håber på der kommer mere.

Bogbanden

"Masser af magi og eventyrlige elementer i historien, som virkelig sendte mig tilbage til Ringenes Herre ... Manto er en skøn karakter og jeg vil have mere af historien."

S.issel

"Fungerer bare så mega mega godt det hele ! ... Stærkt og spændende skrevet."

Mor_datter_bogdragerne

"Hold nu fast en efterfølger ... så intens, stærk og dragende med en komplet worldbuilding. Den har et magisk islæt og fyldt med facinerende folkeslag."

Forfatter_marieklint

"Jeg kan ikke anbefale hverken Jeg er Saga eller Jeg er Manto varmt nok. De er oplagt sommerlæsning for børn i alderen 10-14 eller endnu mere oplagt: Læs højt og nyd historierne i fællesskab."

Bogfeber

"Jeg kunne rose det hele: Stærk, troværdig dialog, geniale karakterer, flydende sprog, stor fantasi, godt plot og masser af eftertanke. Så er det klaret, for Silja Okking fortjener al ros i verden for at skabe så dejlige bøger, der både formår at være fantastiske til børn OG voksne."

Willingsoebooks

"Jeg er Manto er en episk fantasy med alt, hvad det indebærer."

Emilie_melgaard_jacobsen

"Jeg er Manto er 1000% på den liste over fantasy bøger du kan præsentere dit store barn eller folkeskole klasse for hvis du er lærer."

Bogforsker

Køb 'Jeg er Manto' hos din foretrukne boghandler

Bog

ca. 230 sider

Vejl. udsalgspris: 199,95 kr.

Udg. dato: 23. maj 2023

Omslag: Alette Bertelsen & Jeanet Trebbien

Format: Hardcover

ISBN: 978-87-434-0462-0

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu