Jeg er Manto

Jeg er Manto

Efterfølger til Silja Okkings roste fantasydebut, Jeg er Saga. Om Manto, som må se sin skæbne i øjnene og finde modet til at gå sin egen vej.

Dansk fantasy om forventningspres og modet til at gå sin egen vej.

Manto lever et stille liv i en havneby i landet Assuldúr. Det forventes, at han en dag skal være smed, men Manto plages af mærkelige drømme, og det begynder at gå op for ham, at hans formål med livet måske ikke skal findes i smedjen …

Da en af byens fiskere en dag får en uventet fangst i nettet, vikles Manto ind i et livsfarligt magtspil med tråde tilbage til et urgammelt sagn om Assuldúrs oprindelse. Et sagn, som involverer drager og mystiske sten – og som kan betyde hele landets undergang.

Jeg er Manto handler om forventningspres og modet til at gå sin egen vej. En historie om at se sine dæmoner i øjnene – i en verden, hvor dæmoner har det med at være lyslevende og livsfarlige!

Udgivelsesdato: 23. maj 2023.

Silja Okking
Forfatter

Silja Okking

Sanger, TV-vært og forfatter, som skriver fantasy, der ligger hendes eget hjerte meget nært.
Læs mere om Silja Okking

Anmeldelser

Mullesbogblog

"Lige da jeg åbnede bogen følte jeg mig hjemme igen i universet ... Silja har endnu en gang begået en genistreg og sprunget sin egen bare. Jeg håber på der kommer mere.

Bogbanden

"Masser af magi og eventyrlige elementer i historien, som virkelig sendte mig tilbage til Ringenes Herre ... Manto er en skøn karakter og jeg vil have mere af historien."


Køb 'Jeg er Manto' hos din foretrukne boghandler

Bog

ca. 230 sider

Vejl. udsalgspris: 199,95 kr.

Udg. dato: May 23, 2023

Omslag: Alette Bertelsen & Jeanet Trebbien

Format: Hardcover

ISBN: 978-87-434-0462-0

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu