Michael Hegner

Michael Hegner

Den ene af skaberne af Karlas fantalastiske klasse kendt fra FredagsTamTam på DR.

"Karlas Fantalastiske Klasse er summen af mange års kærlighed til at lave animerede fortællinger"
- Michael Hegner

Michael Hegner er autodidakt instruktør og manuskriptforfatter, der har udviklet, skrevet og instrueret flere animationsfilm og tv-serier, bl.a. Hjælp jeg er en Fisk, Gummi T og LEGO Star Wars, The Freemaker Adventures.

Sammen med Tor Fruergaard har han skabt animationsserien Karlas Fantalastiske Klasse, der bliver vist på DR og er solgt til en række lande.

Selv fortæller Michael Hegner om sit arbejde: "Jeg har altid tegnet. Den interesse førte mig i de sene teenageår direkte ind i animationsmiljøet, der var opstået efter produktionen af Valhalla, animationsfilmen baseret på Peter Madsens tegneserie.

Dengang lå min fascination i at kunne give tegninger liv, i at animere, men efterhånden tog det at instruere og fortælle historier over: Hvem var det jeg brugte så uendeligt mange timer på at give liv? Hvorfor handlede de, som de gjorde?

Den passion har jeg fulgt siden. De seneste år med endnu mere fokus på at skrive.

Karlas Fantalastiske Klasse, skabt i symbiotisk samarbejde med Tor Fruergaard, er mit mest personlige arbejde og summen af mange års kærlighed til at lave animerede fortællinger."

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu