Mord på solskinsøen – Anette og James  Price debuterer som krimiforfattere
Pressemeddelelse

Mord på solskinsøen – Anette og James Price debuterer som krimiforfattere

10. juni 2024

Mad, mord og Bornholm.

Forfatterparret har begge en stor kærlighed til krimier, gastronomi og Bornholm. Det røgede lig er deres første krimi.

Da billedkunstneren Eva Sonne flytter tilbage til Bornholm, er det med en vis modvilje. Det er nemlig ikke kun solskinsminder, hun har fra sin barndom på øen. Men Evas kæreste, køkkenchefen Anders, har fået et tilbud, han ikke kan afslå – frie hænder til at åbne sin egen restaurant, Rub & Stub, finansieret af den lokale matador Niels Jørgen Becker.

Det viser sig dog at være så som så med de frie hænder, for Becker blander sig i alt – og insisterer på at få den traditionelle karrysild tilbage på menukortet. Da Becker bliver fundet myrdet en tidlig morgen i Gudhjem Røgeri, er efterforskerholdet fra København, den madglade Michael Bjørnholt og hans toptrænede kollega Anna Lind, på bar bund, hvad angår beviser.

Dog skorter det ikke på mulige motiver, for Becker har trådt mange over tæerne i årenes løb. Mod sin vilje bliver Eva hvirvlet ind i opklaringen, mens et slør af røg sænker sig over Gudhjem.

Det røgede lig er en både hyggelig og uhyggelig krimi om mad, mord og mysterier på Bornholm.

Om forfatterne

Anette Price er uddannet kommunikationsrådgiver med mange års erfaring fra hotel- og restaurationsbranchen. Hun driver i dag sit eget kommunikationsbureau.

James Price, som mange af os kender fra DR-serien 'Spise med Price', er komponist, kapelmester og restauratør. James' familie havde i næsten 20 år sommerhus i Gudhjem.

For mere info kontakt presseansvarlig Monica Hylander Friis.
Tlf. nr.: + 45 31 67 59 17
Mail: monica.hylander.friis@gutkind.dk

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu