Tilmeld dig

Gutkinds nyhedsbrev

4. juli 2024

Få inspiration til nye læseoplevelser

Gutkinds nyhedsbrev bringer dig tæt på forfatterne og guider dig til spændende læseoplevelser.

Du kan bl.a. læse interviews med husets forfattere, gå på opdagelse i kendte kulturpersonligheders bogreoler, få tips til litteraturarrangementer, deltage i konkurrencer, svare på quizzer og meget mere.

Hver måned lægger vi ud med at sende et nyhedsbrev med månedens bøger, så du altid er opdateret på, hvad der kommer af nye titler.

Vi udsender nyhedsbreve 3-4 gange om måneden, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Kære læser

Gutkind har eksisteret siden 1. januar 2020. Da vi fra begyndelsen skulle fortælle omverdenen, hvad vi vil, og hvad vi tror på, skrev jeg følgende:

"Vi mener, at læsning og litteratur har skabende og forandrende betydning i samfundet og i menneskelivet. Det giver os et ansvar som udgivere: Vi ønsker at gøre forlagets udgivelser synlige og relevante for læserne, og vi vil bidrage til at styrke forfatternes mangfoldige stemmer i den offentlige samtale."

Det gælder stadig. I litteraturen findes gruen og skønheden, visdommen og vanviddet, gyset og latteren, forførelsen og ømheden. Vi genkender os selv og møder det fremmede. Vi drages mod eventyret og fordyber os i det nære. Alt dette har en kraft i sig, som kan forandre både den enkeltes liv og fællesskaberne.

Den kraft kan kun forløses af jer læsere. Hvis ikke fortællingerne bliver læst eller hørt, forbliver de uindfriede løfter.

Som forlag er det vores fornemste opgave at skabe forbindelse mellem forfattere og læsere, at bidrage til, at historierne og poesien finder vej til vores sind og vores samfund. Det gør vi ved at udgive de bøger, som vi mener er vigtige og interessante og underholdende, for de få eller for de mange. Og ved at dele vores begejstring.

Med vores nyhedsbrev vil vi bringe interviews med forfattere, vi vil dele artikler og videoer og for eksempel tilbyde et anderledes perspektiv på en genre eller en tendens i tiden. Og vi vil dele nyheder om interessante bogarrangementer – digitale som fysiske – der kan være med til at forløse litteraturens, fortællingernes, digtenes skabende og forandrende betydning.

Velkommen!

De venligste hilsner

Jacob Søndergaard
Forlægger og direktør


Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu