Tilmeld dig Gutkinds nyhedsbrev

NYE SIDER

February 2, 2021

Gutkinds nyhedsbrev, NYE SIDER, bringer dig tæt på forfatterne og guider til spændende læseoplevelser.

Kære læser

Gutkind er et ungt forlag. Vi har kun eksisteret siden 1. januar 2020. Da vi fra begyndelsen skulle fortælle omverdenen, hvad vi vil, og hvad vi tror på, skrev jeg følgende:

”Vi mener, at læsning og litteratur har skabende og forandrende betydning i samfundet og i menneskelivet. Det giver os et ansvar som udgivere: Vi ønsker at gøre forlagets udgivelser synlige og relevante for læserne, og vi vil bidrage til at styrke forfatternes mangfoldige stemmer i den offentlige samtale.”

Det gælder stadig. I litteraturen findes gruen og skønheden, visdommen og vanviddet, gyset og latteren, forførelsen og ømheden. Vi genkender os selv og møder det fremmede. Vi drages mod eventyret og fordyber os i det nære. Alt dette har en kraft i sig, som kan forandre både den enkeltes liv og fællesskaberne.

Den kraft kan kun forløses af jer læsere. Hvis ikke fortællingerne bliver læst eller hørt, forbliver de uindfriede løfter.

Som forlag er det vores fornemste opgave at skabe forbindelse mellem forfattere og læsere, at bidrage til, at historierne og poesien finder vej til vores sind og vores samfund. Det gør vi ved at udgive de bøger, som vi mener er vigtige og interessante og underholdende, for de få eller for de mange. Og ved at dele vores begejstring.

Med nyhedsbrevet NYE SIDER vil vi bringe interviews med forfattere, vi vil dele artikler og videoer og for eksempel tilbyde et anderledes perspektiv på en genre eller en tendens i tiden. Og vi vil dele nyheder om interessante bogarrangementer – digitale som fysiske – der kan være med til at forløse litteraturens, fortællingernes, digtenes skabende og forandrende betydning.

Velkommen!

De venligste hilsner

Jacob Søndergaard

Forlægger og direktør

Vind en bogpakke

Når du tilmelder dig Gutkinds nyhedsbrev NYE SIDER deltager du i konkurrencen om at vinde en pakke med forlagets første elleve bøger.

Bogpakken indeholder: Meter i sekundet af Stine Pilgaard, Vi er fem af Matias Faldbakken, Tour de chambre af Tine Høeg, Det er de danske som flygter af Lise Ringhof & Erik Valeur, Hummerens skjold af Caroline Albertine Minor, Tritonus af Kjell Westö, Paradis først af Kristina Stoltz, Bare lidt til af Simona Ahrnstedt, Året med 13 måneder af Åsa Linderborg, Præsens Maskine af Gunnhild Øyehaug og BOB af Helle Helle.

Præmien kan ikke erstattes med kontant betaling og kan ikke byttes til andre varer. Der trækkes én tilfældig vinder d. 31. maj 2021, som vil blive kontaktet direkte per mail inden for 8 dage efter endt lodtrækning. Hvis vinderen ikke svarer inden for 7 dage, forbeholdes retten til at finde en ny vinder.

Ved deltagelse giver du samtykke til at modtage information, markedsføring og tilbud fra Gutkind Forlag på e-mail. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet igen via afmeldingslinket nederst i mailen.

Vind en bogpakke

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu