Indsend dit manuskript

Har du et manuskript eller en idé til en bog?

Vi tager med glæde imod manuskripter.

Klik på pilen nederst på siden, så videresendes du til vores kontaktformular, hvor du har mulighed for at indtaste de informationer, vi har brug for i forbindelse med indsendelse af dit manuskript.

Vi kvitterer for modtagelsen så hurtigt som muligt og vender tilbage, når vi har vurderet manuskriptet i redaktionen. Der kan gå op til ti uger, i perioder med travlhed muligvis længere.

Er det et skønlitterært værk, skal du indsende hele værket, så gennemarbejdet som muligt. Er dit manuskript henvendt til børn eller unge, så kan du markere det i kontaktformularen.

Som forlag vurderer vi, om vi kan tilbyde at udgive manuskriptet. Vurderingen beror først og fremmest på manuskriptets kvalitet, men også på forlagets program og kapacitet. Kan vi tilbyde en udgivelse på Gutkind Forlag, følger en redaktionel proces. Hvis vi ikke kan tilbyde en udgivelse, har vi desværre ikke mulighed for at give uddybende kommentarer.

Her henviser vi i stedet til de mange skrivekurser og muligheder for individuel sparring. Du kan også hente inspiration i vores podcast, Gutkind Bogcast, hvor seniorredaktør Louise Kønigsfeldt giver sine bedste råd til at skrive et godt manuskript. Lyt til episoden her.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan påtage os ansvar for tilsendt materiale, og at vi ikke sender manuskripter og andet materiale retur.

Har du et manuskript eller en idé til en bog?

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu