:quality(80))
Kartofler
Kogt, stegt, bagt eller friteret? En mesterkoks hyldest til kartoflen.
"Et must for madentusiasten" - Svenska Dagbladet om Kartofler/i>
Det er på tide, at vi genforelsker os i den lille knold, vi troede, vi vidste alt om. Tiden kalder nemlig på kartofler – de er lækre, alsidige og miljøvenlige.
I Kartofler giver den anerkendte svenske kok Stefan Ekengren sine bedste tips til, hvordan vi tilbereder kartoflen – med 90 opskrifter på både kogte, bagte, stegte og friterede retter. Han viser, hvordan man koger nye kartofler, så fuglene kvidrer, hvordan man laver de sprødeste Hasselback-kartofler, og hvorfor kartoffelgratin altid bliver bedst med faste kartofler.
Bogen giver et indblik i kartoflens historie, og to kartoffelavlere deler deres viden om forskellige sorter. Kort sagt – alt, vi har brug for at vide for at genforelske os i den lille knold.
Oversat til dansk af Mi Ahnhem Thomsen.
Udgivelsesdato: 19. september 2025.