Mord og mozzarella
Andet bind i Anette og James Prices hyggekrimiserie om gastronomi og mord.
Mere mad og mord – nu på Amalfikysten.
I denne selvstændige fortsættelse af Det røgede lig har billedkunstneren Eva Sonne fået tildelt et arbejdsophold på det danskejede refugie San Cataldo, et gammelt kloster ved Amalfikysten.
Blandt gæsterne på klostret er også journalisten Peter Birch, som i al hemmelighed arbejder på et værk om den italienske forbryderorganisation Camorraen.
Men da Birch findes død under sære omstændigheder, er det slut med arbejdsroen i de idylliske omgivelser, og Eva hvirvles ind i opklaringen af mordet, samtidig med at hun har en glødende affære med en vidunderlig italiensk mand.
I bogen møder vi et broget persongalleri af kunstnere og videnskabsfolk, der opholder sig på San Cataldo, en kaptajn fra det lokale carabinierikorps, bistået af de danske politifolk Bjørnholt og Lind, medlemmer af Camorraen – samt en venlig italiensk familie, som tager Evas boxerhund Miró i pension.
Udgivelsesdato: 20. august 2025
"Køkkenet er endt med at blive vores fælles kontor. Måske fordi kaffen er tæt på, eller at James lige kan vende sig og røre i en gryde på komfuret."
Anmeldelser
Dansk BiblioteksCenter
"Bogen er let at læse og indeholder nogle fine beskrivelser af omgivelserne og den skønne mad, der efterlader læseren hungrende efter autentisk italiensk mad."
- Steffen Gordon Nielsen / lektørudtalelse
casa_dei_libri_dk
"Det er sjældent, at jeg bliver fanget af en hyggekrimi ... Men James og Anette har virkelig formået at lave en hygge-krimi, der måske mere er en 'langsom krimi' med et tvist af mad ... Læs Mord & Mozzarella, når du har læst Det røgede lig. Det er hyggeligt, det er skønt, og de to bøger vil gøre det perfekt ud et efterårsferie-læsekit."
- Birgitte