Mord og mozzarella

Mord og mozzarella

Andet bind i Anette og James Prices hyggekrimiserie om gastronomi og mord.

Mere mad og mord – nu på Amalfikysten.

I denne selvstændige fortsættelse af Det røgede lig har billedkunstneren Eva Sonne fået tildelt et arbejdsophold på det danskejede refugie San Cataldo, et gammelt kloster ved Amalfikysten.

Blandt gæsterne på klostret er også journalisten Peter Birch, som i al hemmelighed arbejder på et værk om den italienske forbryderorganisation Camorraen.

Men da Birch findes død under sære omstændigheder, er det slut med arbejdsroen i de idylliske omgivelser, og Eva hvirvles ind i opklaringen af mordet, samtidig med at hun har en glødende affære med en vidunderlig italiensk mand.

I bogen møder vi et broget persongalleri af kunstnere og videnskabsfolk, der opholder sig på San Cataldo, en kaptajn fra det lokale caribinerikorps, bistået af de danske politifolk Bjørnholt og Lind, medlemmer af Camorraen – samt en venlig italiensk familie, som tager Evas boxerhund Miró i pension.

Udgivelsesdato: 20. august 2025

Anette og James Price
Forfatter

Anette og James Price

Forfatterparret bag krimien Det røgede lig om mad, mord og Bornholm.
Læs mere om Anette og James Price

Køb 'Mord og mozzarella ' hos din foretrukne boghandler

Bog

320 sider

Vejl. udsalgspris: 249,95 kr.

Udg. dato: 20. august 2025

Omslag: Thomas Thorhauge

Format: Indbundet

ISBN: 9788743411734

Lydbog

Udg. dato: 20. august 2025

Omslag: Thomas Thorhauge

Format: Download

ISBN: 9788743412458

E-Bog

320 sider

Udg. dato: 20. august 2025

Omslag: Thomas Thorhauge

Format: ePub

ISBN: 9788743412441

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu