Gutkind ansætter B&U-seniorredaktør
Pressemeddelelse

Gutkind ansætter B&U-seniorredaktør

June 9, 2022

Den 1. juli 2022 tiltræder Nanna Nøhr som B&U-seniorredaktør hos Gutkind Forlag

”Det er et stort ønske, der går i opfyldelse, når Nanna Nøhr nu bliver en del af Gutkinds B&U-redaktion. Jeg har haft den glæde at arbejde sammen med hende tidligere og har oplevet, hvordan hendes hjerte banker for børnelitteraturen. Nannas blik for at spotte og udvikle talent, kombineret med den særlige omsorg hun møder læserne, teksterne og forfatterne med, gør hende til lige præcis den seniorredaktør og kollega, vi har brug for i vores fortsatte bestræbelser på at vække og skabe livslang bogglæde i de nye generationer af læsere.” – Tine Flyvholm, B&U-redaktionschef.

Nanna Nøhr udtaler: "Det har været spændende at følge Gutkinds imponerende udvikling fra sidelinjen, og jeg glæder mig meget til nu at blive en del af holdet. Med Tine Flyvholm som redaktionschef for Børn & Unge ved jeg, at kvalitetsniveauet vil være i top, og jeg glæder mig til at være med til at udvælge og skabe lige præcis de bøger, jeg synes vores børn har krav på."

Nanna Nøhr (f. 1987) er cand.mag. i Dansk og Visuel Kultur med speciale i illustrerede tekster til børn. Har arbejdet som redaktør på forlaget Høst & Søn og kommer senest fra en stilling på Politikens Forlag.

Nanna har arbejdet med både danske og udenlandske forfatterskaber heriblandt Adam O., Silja Okking og britiske Alice Oseman, som lige nu topper bestsellerlisterne med Heartstopper-serien.

---

For mere info:
B&U-redaktionschef Tine Flyvholm, 26 81 22 05 / tine.flyvholm@gutkind.dk

Ved ønske om PR-foto:
Pressechef Mette König, 26 27 21 66 / mette.konig@gutkind.dk

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu