Pressemeddelelse

Ny pressekoordinator hos Gutkind Forlag

June 30, 2022

Den 15. august 2022 tiltræder journalist Boline Skovly som pressekoordinator hos Gutkind Forlag

Brikkerne er faldet på plads i Gutkinds presseafdeling efter at pressechef Mette König har valgt at stoppe den 1. august. Boline Skovly vil sammen med Jeppe Bangsgaard udgøre forlagets presseteam.

Kommerciel chef Marianne Lenler siger: "Vi er forfærdelig kede af at skulle sige farvel til Mette. Hun har været med fra Gutkinds begyndelse og har sat et vigtigt og umiskendeligt præg på forlaget. Mette har valgt at rejse ud i verden for at realisere en gammel drøm, og det har jeg stor respekt og forståelse for. Jeg er glad for, at vi nu har fundet en ny kompetent kollega i Boline Skovly, som kommer med den helt rigtige erfaring fra bureau, forlag og brancheorganisation. Hun har arbejdet som journalist i mange år og har selv udgivet bøger. Vi glæder os til august, hvor Boline bliver en del af Gutkind."

Boline Skovly (f. 1983) er uddannet journalist og kommer fra en stilling som kommunikationsansvarlig i brancheorganisationen Kreativitet & Kommunikation. Ud over tre år som freelancejournalist i Boston, har hun en fortid som tekstforfatter hos We Love People, pressekoordinator på Gads Forlag og presseansvarlig hos Golden Days Sekretariatet. Derudover er hun forfatter til Kun en far, som er skrevet i samarbejde med Anthony Aconis og børnebogsserien Vilma og venner.

Boline Skovly udtaler: "Jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del af det ambitiøse hold i Læderstræde. Gutkind er på meget kort tid blevet et af de mest toneangivende forlag herhjemme. Jeg tror, det skyldes den kvalitetsbevidsthed, der gennemsyrer Gutkind i sprog, fortællinger og relationer."

For mere info:

Kontakt kommerciel chef Marianne Lenler, 53 55 05 86 / marianne.lenler@gutkind.dk

Foto @Christian Hoyer

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu