Aldrig sige aldrig

Aldrig sige aldrig

Andet bind i romanceserien Vilde hjerter om stærke kvinder, der pludselig bliver ramt af kærligheden.

Hun vender hjem for at finde ro, men møder sit livs største drama.

På sin bryllupsdag får Mia kolde fødder og forlader sin forlovede ved alteret. Forvirret tager hun hjem til barndomshjemmet på forældrenes stutteri for at sunde sig, fast besluttet på at holde en pause fra kærligheden.

Men da hun møder den nye berider, Mathias, bliver forvirringen kun større. Han vækker følelser i hende, som hun aldrig før har oplevet, og pludselig virker livet i byen ikke længere som det eneste rigtige. Men hun skal da ikke have en bondeknold, der elsker det stille liv på landet … eller hvad?

Aldrig sige aldrig er andet, selvstændige bind i romanceserien Vilde hjerter – en dansk romanceserie om stærke kvinder, der ikke venter på at møde prinsen på den hvide hest, men selv kan købe en hest, hvis det er sådan en, de mangler. Det er historier om at blive forelsket og opdage, at uanset om kærligheden varer ved eller ej, så er man for altid en anden. Og at hjertet som regel aldrig er i tvivl om, hvad det vil, hvis bare man virkelig lytter efter.

Udgivelsesdato: 15. marts 2023.

Sara Ejersbo
Forfatter

Sara Ejersbo

Dansk forfatter, der står bag en lang række bøger til både børn og voksne.
Læs mere om Sara Ejersbo

Bogtrailer: 'Vilde hjerter'

Se bogtraileren til Sara Ejersbos romanceserie Vilde hjerter om at blive hovedkulds forelsket og opdage, at hjertet som regel aldrig er i tvivl, hvis bare man tør lytte efter.

Anmeldelser

Dansk BiblioteksCenter

"Skøn romance om at finde sig selv og sine egne drømme. En både velskrevet og underholdende kærlighedsroman med udspring i forskellen mellem land og by."
- Maria Sjøblom / Lektørudtalelse

mor_datter_bogdragerne

"En fantastisk bog 2 i Vilde hjerter serien, som dog sagtens kan læses uvilkårligt af den første. Den er skrevet i et fængende og let flydende sprog, som gjorde den svær at lægge væk, og derfor blev den læst på én dag ..."
- Maria Lauring

Boeger.med.rebecca

"Om at mærke efter helt nede i maven ... og ikke bare flyde med strømmen ... elskede viben."

Linedalbro

"Underholdende, medrivende ... gør kærligheden bare lidt lækrere."

Mullebogblog

"Da jeg stødte på Saras forfatterskab, skete der et eller andet magisk. Serien handler om badass powerkvinder, der ikke giver op uden kamp ... Saras måde at skrive karaktererne på rummer en nutidig indgangsvinkel, humor, en masse inspiration, sjæl og kærlighed. Det er en serie, der har sat sig dybt i mig."

Bog.damen

"Jeg kunne virkelig godt lide den første bog, men denne tog mig med storm. Mia er en skøn karakter ... Jeg er hooked på Vilde Hjerter-serien."

den_romantiske_bogblog

"Jeg elskede bogen, da den handler om den store kærlighed, og hvad man må gøre og satse for den. Hele bogen bliver læst med det samme, da man ikke kan vente med at finde ud af, hvordan det ender for personerne."
-Rigmor Michaelsen


Køb 'Aldrig sige aldrig' hos din foretrukne boghandler

Bog

288 sider

Vejl. udsalgspris: 169,95 kr.

Udg. dato: 15. marts 2023

Omslag: Rasmus Funder

Format: Paperback

ISBN: 978-87-434-0358-6

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu