Bare lidt til

Bare lidt til

En varm feel good-roman af Skandinaviens romancedronning. En fortælling om at finde sig selv et sted, hvor man ikke passer ind ...
Læs et uddrag

”Simona Ahrnstedt kan genren til fingerspidserne ... Tempoet er højt, intrigerne spændende, og kemien mellem personerne slår gnister.”
– Sydsvenska Dagbladet

På bare en dag har Stella mistet det hele: sin forlovede, sit hjem og sit job. Efter en nat med druk, cyberstalking af hendes eks og bitter gråd, indser Stella, at hun er nødt til at forlade Stockholm. Men hendes muligheder er begrænsede.

Valget falder til sidst på et lurvet og faldefærdigt lille sommerhus i det sydsvenske landskab, som hun har arvet efter sin mor. Det er et sted fuld af minder, som dog viser sig også at byde på skøre geder, surmulende teenagere – og en ret selvtilfreds økobonde, der viser sig at være uventet god til at kysse.

Den inkarnerede bypige Stella finder sig snart grundigt indblandet i dramaerne i det lille samfund og dets indbyggere. Samtidigt nærmer en livsafgørende beslutning sig, og Stella ved, hun skal bestemme sig. Men hun vil have lidt mere, bare lidt mere.

Bare lidt til er en kærlighedsfortælling og andet selvstændige bind i serien Modsætninger mødes. Første bind, Alt eller intet (da. 2018), er solgt til filmatisering.

Romanen er oversat til dansk af Signe Lyng, der er en kritikerrost litterær oversætter. Bl.a. har hun oversat forfatterskaber som Lisa Kleypas, Diana Gabaldon og mange flere. Bare lidt til er hendes fjerde Simona Ahrnstedt-roman på dansk.


Simona Ahrnstedt

Simona Ahrnstedt (f. 1967) er ikke blot Sveriges, men hele Nordens romancedronning nummer ét. Hun har solgt mere end 800.000 eksemplarer i hjemlandet og udkommer i 23 lande.

Ved siden af sit forfatterskab er Simona Ahrnstedt ambassadør for romancegenren og medstifter af det svenske Romanceakademin, hvis formål er at fremme genren og nedbryde fordomme om bøger af kvinder, for kvinder og om kvinder.

“For mig er kærlighedsgenren perfekt til at modarbejde alle slags fordomme og konservatisme. For eksempel går alle mine helte ind for ligestilling. En mand, der respekterer en kvinde som sin lige – det må være det mest sexede, der findes." - Simona Ahrnstedt.

Læs mere om Simona Ahrnstedt.

Simona Ahrnstedt
Simona Ahrnstedt

Bogtrailer: 'Bare lidt til' af Simona Ahrnstedt

Romantik, drama og humor går hånd i hånd i Simona Ahrnstedts kærlighedsroman 'Bare lidt til'.

Anmeldelser

Familie Journalen

"Romantik, drama og humor går hånd i hånd med masser af hed elskov."

Dansk BiblioteksCenter

"Sød og romantisk feelgood-roman ... Her er fokus på at stå ved sig selv, sine følelser og drømme."
- Maria Sjøblom

Knirkes bøger

"Feel good af højeste kvalitet. Jeg blev suget ind i historien om storbypigen Stella, der efter at have mistet både kæreste, job og bolig lander i Halland fra Stockholm i et faldefærdigt hus arvet efter sin mor ... Det er romantisk og erotisk. Det er drama og menneskeligt ... Læn dig tilbage og nyd."

Bogfinken

"Helt fantastisk! ... Der er alt hvad man kan ønske sig af ulykkelig kærlighed, komplicerede venskaber, umulige familieforhold, opbrud og sammenhold, svære valg, en ny begyndelse, sex og skønne mennesker."

Annelovebooks

"Jeg slugte bogen på to dage og var rigtig godt underholdt ... Simona Ahrnstedt er velfortjent blevet kaldt Nordens dronning af kærlighedsromaner. Hun skriver godt og forstår at skabe nuancerede personer, man har lyst til at lære bedre at kende ... Bare lidt til får mine bedste anbefalinger."

Book a rest

"En skøn historie med masser af kærlighed, konflikter, dilemmaer og stillingstagen. Du får både sommerfugle i maven, men så sandelig også tårer i øjnene, for Simona Ahrnstedt tager sjældent den nemme løsning! Har du lyst til at prøve dig af med kærlighed på papirform, synes jeg bestemt, at du skal tage en tur til Laholm og lade dig forføre af en dejlig kærlighedsaffære!"

Bogblogger.dk

"[En] perle af en bog. Alle karaktererne er godt opbygget og skønne på hver deres måde ... Det er en dejlig og hjertevarm fortælling om de svære ting i livet – tab, håb, svigt og kærlighed og om at finde sig selv igen."

Ibbyheart

"Varm anbefaling."

Livet i dukkehuset

"Alt hvad en feel-good romantisk roman skal indeholde."

Hverdagspsykologi

"Super sød, skøn at læse og dejlig afslappende. En rigtig chick flick."


Køb 'Bare lidt til' hos din foretrukne boghandler

Bog

440 sider

Vejl. udsalgspris: 199,95 kr.

Udg. dato: October 22, 2020

Oversætter: Signe Lyng

Omslag: Emma Graves, designstudioe.com

Format: Softcover m. flapper

ISBN: 978-87-434-0018-9

Lydbog

Vejl. udsalgspris: 149,95 kr.

Udg. dato: October 22, 2020

Oversætter: Signe Lyng

Omslag: Emma Graves, designstudioe.com

Format: Download

ISBN: 978-87-434-0020-2

E-Bog

440 sider

Vejl. udsalgspris: 149,95 kr.

Udg. dato: October 22, 2020

Oversætter: Signe Lyng

Omslag: Emma Graves, designstudioe.com

Format: ePub

ISBN: 978-87-434-0019-6

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu