Simona Ahrnstedt

Simona Ahrnstedt

Nordens ukronede romancedronning. Hun har solgt mere end 900.000 eksemplarer i hjemlandet og udkommer i 23 lande.

"Simona Ahrnstedt er velfortjent blevet kaldt Nordens dronning af kærlighedsromaner. Hun skriver godt og forstår at skabe nuancerede personer, man har lyst til at lære bedre at kende."
- Annelovebooks

Simona Ahrnstedt (f. 1967, Prag) er Sveriges største og første romanceforfatter. Hun slog internationalt igennem fra begyndelsen, da hun i 2010 debuterede med Ægtepagten (da. 2011), der er første bind i en historisk romantrilogi.

Siden fulgte en romantisk samtidstrilogi, der udspiller sig i Stockholms hotte jetsetmiljø. Serien fik stor succes, både blandt læsere og kritikere verden over - bl.a. i USA, hvor Publisher’s Weekly kaldte hendes bøger for ”Outstanding”.

Ved siden af sit forfatterskab er Simona Ahrnstedt ambassadør for romancegenren og medstifter af det svenske Romanceakademiet, hvis formål er at fremme genren og nedbryde fordomme om bøger af kvinder, for kvinder og om kvinder.

“For mig er kærlighedsgenren perfekt til at modarbejde alle slags fordomme og konservatisme. For eksempel går alle mine helte ind for ligestilling. En mand, der respekterer en kvinde som sin lige – det må være det mest sexede, der findes." - Simona Ahrnstedt.

Læs mere om Simona Ahrnstedt på forfatterens hjemmeside.

Med hjertet som indsats
Bog

Med hjertet som indsats

Læs mere om Med hjertet som indsats

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu