Simona Ahrnstedt

Simona Ahrnstedt

Simona Ahrnstedt (f. 1967) er ikke blot Sveriges, men hele Nordens romancedronning. Hun har solgt mere end 800.000 eksemplarer i hjemlandet og udkommer i 23 lande.

”Det her er ikke bøger om drømmere, der venter på den eneste ene. Det her er bøger om kvinder, der tager ansvar for deres liv, deres sexliv og deres økonomi.” - Simona Ahrnstedt

Simona Ahrnstedt (f. 1967) er Sveriges største og første romanceforfatter. Hun slog internationalt igennem fra begyndelsen, da hun i 2010 debuterede med Ægtepagten (da. 2011), der er første bind i en historisk romantrilogi.

Siden fulgte en romantisk samtidstrilogi, der udspiller sig i Stockholms hotte jetsetmiljø. Serien fik stor succes, både blandt læsere og kritikere verden over - bl.a. i USA, hvor Publisher’s Weekly kaldte hendes bøger for ”Outstanding”.

Ved siden af sit forfatterskab er Simona Ahrnstedt ambassadør for romancegenren og medstifter af det svenske Romanceakademin, hvis formål er at fremme genren og nedbryde fordomme om bøger af kvinder, for kvinder og om kvinder.

“For mig er kærlighedsgenren perfekt til at modarbejde alle slags fordomme og konservatisme. For eksempel går alle mine helte ind for ligestilling. En mand, der respekterer en kvinde som sin lige – det må være det mest sexede, der findes." - Simona Ahrnstedt.

I efteråret 2020 udkommer Bare lidt til, der er en feel good-fortælling om kærlighed og om at finde sig selv et sted, hvor man ikke passer ind. Bogen er andet selvstændige bind i en serie, hvor første bind, Alt eller intet (da. 2018), er solgt til filmatisering.

Læs mere om forfatteren her.


Udgivelser fra Gutkind

Bare lidt til

På bare en dag har Stella mistet det hele: sin forlovede, sit hjem og sit job. Efter en nat med druk, cyberstalking af hendes eks og bitter gråd, indser Stella, at hun er nødt til at forlade Stockholm. Men hendes muligheder er begrænsede.

Valget falder til sidst på et lurvet og faldefærdigt lille sommerhus i det sydsvenske landskab, som hun har arvet efter sin mor. Det er et sted fuld af minder, som dog viser sig også at byde på skøre geder, surmulende teenagere – og en ret selvtilfreds økobonde, der viser sig at være uventet god til at kysse.

Den inkarnerede bypige Stella finder sig snart grundigt indblandet i dramaerne i det lille samfund og dets indbyggere. Samtidigt nærmer en livsafgørende beslutning sig, og Stella ved, hun skal bestemme sig. Men hun vil have lidt mere, bare lidt mere.

Læs mere her

Bare lidt til
Bare lidt til

Downloads

Bare lidt til_Simona Ahrnstedt_Gutkind Forlag 2020
Simona Ahrnstedt_Foto @ Kate Gabor
Simona Ahrnstedt_Foto @ Kate Gabor
Simona Ahrnstedt_Foto @ Kate Gabor

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu