Simona Ahrnstedt

Simona Ahrnstedt

Simona Ahrnstedt er ikke blot Sveriges, men hele Nordens romancedronning. Hun har solgt mere end 900.000 eksemplarer i hjemlandet og udkommer i 23 lande.

”Det her er ikke bøger om drømmere, der venter på den eneste ene. Det her er bøger om kvinder, der tager ansvar for deres liv, deres sexliv og deres økonomi.”
- Simona Ahrnstedt

Simona Ahrnstedt (f. 1967, Prag) er Sveriges største og første romanceforfatter. Hun slog internationalt igennem fra begyndelsen, da hun i 2010 debuterede med Ægtepagten (da. 2011), der er første bind i en historisk romantrilogi.

Siden fulgte en romantisk samtidstrilogi, der udspiller sig i Stockholms hotte jetsetmiljø. Serien fik stor succes, både blandt læsere og kritikere verden over - bl.a. i USA, hvor Publisher’s Weekly kaldte hendes bøger for ”Outstanding”.

Ved siden af sit forfatterskab er Simona Ahrnstedt ambassadør for romancegenren og medstifter af det svenske Romanceakademin, hvis formål er at fremme genren og nedbryde fordomme om bøger af kvinder, for kvinder og om kvinder.

“For mig er kærlighedsgenren perfekt til at modarbejde alle slags fordomme og konservatisme. For eksempel går alle mine helte ind for ligestilling. En mand, der respekterer en kvinde som sin lige – det må være det mest sexede, der findes." - Simona Ahrnstedt.

Læs mere om forfatteren her.

Bare lidt til
Bog

Bare lidt til

En varm feel good-roman af Skandinaviens romancedronning. En fortælling om at finde sig selv et sted, hvor man ikke passer ind ...
Læs mere om Bare lidt til

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu