Med hjertet som indsats

Med hjertet som indsats

En roman om hemmeligheder, løgne og farligt begær af Nordens romancedronning.
Læs et uddrag

Simona Ahrnstedt skriver om kærlighed med passion, humor og noget på hjerte.

Efter en beskyttet opvækst valgte Dessie at gå sin egen vej. I dag er hun livvagt med militærerfaring fra krigszoner over hele verden. Det går godt på arbejdet og med vennerne – og Tinder-dates. Men hun bærer på en hemmelighed, der kan ødelægge det hele.

Sam er den fattige indvandrer, der på egen hånd har skabt et hotelimperium. Han er lige så berygtet for sine luksuriøse suiter som for sin vilde fortid. Da Sam har brug for en livvagt, vælger han Dessie – imod hendes vilje. De to deler en mørk fortid, og svigt i deres ungdom har efterladt sår, der ikke er helet.

Men et blik er nok – Dessie og Sam ved begge, hvad der er på spil, og det bliver ikke ufarligt, da en ukendt fjende eskalerer sine trusler. Dessie og Sam må stoppe den farlige tiltrækning mellem dem, men så nemt er det ikke …

Modsætninger mødes-serien består af selvstændige feel good-fortællinger om kærlighed, fordomme og om at finde sig til rette i situationer, hvor man ikke passer ind. Første bind, Alt eller intet (da. 2018), er solgt til filmatisering. Andet bind, Bare lidt til, udkom på dansk 2020. I Sverige har hele serien solgt over 300.000 eksemplarer og er Simona Ahrnstedts mest populære hidtil.

Udgivelsesdato: 23. juni 2021.

Simona Ahrnstedt
Forfatter

Simona Ahrnstedt

Simona Ahrnstedt er ikke blot Sveriges, men hele Nordens romancedronning. Hun har solgt mere end 900.000 eksemplarer i hjemlandet og udkommer i 23 lande.
Læs mere om Simona Ahrnstedt

Bogtrailer: 'Med hjertet som indsats' af Simona Ahrnstedt

En kærlighedsfortælling med noget på hjerte. Se traileren til tredje bind fra Simona Ahrnstedts populære serie Modsætninger mødes.

Anmeldelser

Dansk BiblioteksCenter

"Romantik, dramatik og kulørt underholdning af en forfatter, der kan sine virkemidler ... Voldsom og lidenskabelig ... Pageturner, der næsten læser sig selv ... Et must for Simona Ahrnstedts fans."
- Lone Krøgh / lektørudtalelse


Køb 'Med hjertet som indsats' hos din foretrukne boghandler

Bog

Vejl. udsalgspris: 199,95 kr.

Udg. dato: June 23, 2021

Oversætter: Signe Lyng

Omslag: Emma Graves Design

Format: Softcover m. flapper

ISBN: 978-87-434-0120-9

Lydbog

Vejl. udsalgspris: 149,95 kr.

Udg. dato: June 23, 2021

Oversætter: Signe Lyng

Omslag: Emma Graves Design

Format: Download

ISBN: 978-87-434-0122-3

E-Bog

Vejl. udsalgspris: 149,95 kr.

Udg. dato: June 23, 2021

Oversætter: Signe Lyng

Omslag: Emma Graves Design

Format: ePub

ISBN: 978-87-434-0121-6

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu