De korte sætningers land

De korte sætningers land

Nu kan læserne synge med på sangene fra Stine Pilgaards roman Meter i sekundet. Katrine Muff har sat musik til sangene.
Læs et uddrag

"Stine Pilgaard er noget så sjældent som en vidunderlig forfatter, der samtidig er en eminent sangskriver."
- Dy Plambeck

Med albummet De korte sætningers land har Katrine Muff sat musik til sangene fra Stine Pilgaards roman, Meter i sekundet, hvoraf to også indgår i den nye udgave af Højskolesangbogen.

De korte sætningers land indeholder tekster, noder og en indlagt CD med indspilningerne af de i alt ni sange fra romanen. Derudover har Stine Pilgaard og Katrine Muff skrevet om arbejdet med henholdsvis at skrive sangteksterne og sætte musik til.

Inden udgivelsen udkommer tre singles fra albummet, der kan streames på digitale musiktjenester. Se også musikvideoer med de to første sange herunder.

23. april – Fortabt er jeg stadig
13. august – Sommersang uden sol
5. oktober– De korte sætningers land

Kom med til romankoncert

Ord, lyrik og musik bliver nærværende, når Stine og Katrine sammen indtager scenen med band til en romankoncert, der tager publikum med til de korte sætningers land. Der spilles to eksklusive romankoncerter i efteråret 2021: Bremen Teater 2. november og Musikhuset i Aarhus 10. november.

Udgivelsesdato: 5. oktober 2021.

Katrine Muff
Forfatter

Katrine Muff

Komponist bag albummet De korte sætningers land med tekster og noder til sangene i Stine Pilgaards roman Meter i sekundet.
Læs mere om Katrine Muff

Stine Pilgaard

Stine Pilgaard (f. 1984, Aarhus) brød stort igennem med debutromanen Min mor siger og har siden fulgt succesen op med to romaner, Lejlighedssange og Meter i sekundet.

Stine Pilgaard
Stine Pilgaard

Musikvideo: 'Fortabt er jeg stadig'

Sangen Fortabt er jeg stadig skrev Stine Pilgaard oprindeligt som en fødselsdagsgave til sin kæreste på Lisbeth S. Andersens salme Du fødtes på jord. Sidenhen har Katrine Muff komponeret en ny melodi til sangen, som i dag er den officielle.

Musikvideo: 'Sommersang uden sol'

I 2021 udgiver Katrine Muff og musikeren Anders Stig Møller et album med alle sangene fra Meter i sekundet. I videoen kan du høre deres udgave af Sommersang uden sol, som også er at finde i den nyeste udgave af Højskolesangbogen.

Fotograf: Martin Reinhard.

Køb 'De korte sætningers land' hos din foretrukne boghandler

Bog

Vejl. udsalgspris: 199,95 kr.

Udg. dato: October 5, 2021

Omslag: Leo Scherfig

Format: Softcover m. flapper

ISBN: 978-87-434-0158-2

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu