Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu
Hummerens skjold

Hummerens skjold

En fortælling om familiens mytologi. Om at svigte og yde omsorg, om brudte forbindelser og de forbindelser, der overskrider forventninger, formåen og indimellem livet selv.

Læs et uddrag

”Barndommen er en ø, der synker i havet. Før eller siden må man forlade den, og man bliver kun så klar, som man bliver.” - citat fra romanen

Hummerens skjold er en flerstemmig roman, og i fortællingens centrum står de tre Gabel-søskende, der lever vidt forskellige liv: Ea er flyttet til San Francisco, hvor hun bor sammen med fotografen Hector og hans datter Coco, Sidsel er enlig mor til Laura og arbejder som konservator på et museum i København, mens deres egenrådige lillebror, Niels, lever som plakatopsætter og uden fast bopæl.

Med årene er forskellighed blevet til afstand, men over fem dage i april må de på ny tage stilling til hinanden og deres fælles historie. Sidsel er nødt til at bede Niels om en tjeneste, der udfordrer hans selvvalgte ensomhed, og Ea giver lyd fra USA. I håb om at få kontakt til deres mor har hun besøgt clairvoyanten Bee Wallens. Der er et spørgsmål, som har meldt sig med påtrængende nødvendighed.


Caroline Albertine Minor

Caroline Albertine Minor (f. 1988, København) er uddannet fra Forfatterskolen. Hun debuterede med romanen Pura Vida i 2013. I 2017 udkom novellesamlingen Velsignelser, der blev tildelt Michael Strunge-prisen, prisen Den svære Toer fra Danske Skønlitterære Forfattere samt P.O. Enquists pris og blev præmieret af Statens Kunstfond.

Velsignelser blev desuden nomineret til Montanas Litteraturpris, Weekendavisens Litteraturpris, Politikens Litteraturpris, Læsernes Bogpris og Nordisk Råds litteraturpris og er solgt til udgivelse i flere lande. Caroline Albertine Minor har modtaget Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat.

Læs mere om forfatteren her

Caroline Albertine Minor
Caroline Albertine Minor

Køb Hummerens skjold hos din lokale boghandler

Bog

296 sider

Vejl. udsalgspris: 299,95 kr.

Udg. dato: August 20, 2020

Omslag: Kelly Winton / llustration: Fairfield Porter

Format: Hæftet med flapper, 135x215

ISBN: 978-87-434-009-7

Lydbog

Vejl. udsalgspris: 169,95 kr.

Udg. dato: August 20, 2020

Format: Download

E-Bog

296 sider

Vejl. udsalgspris: 169,95 kr.

Udg. dato: August 20, 2020

Format: ePub