Hvis sandheden skal frem

Hvis sandheden skal frem

Første bind i romanceserien Vilde hjerter om stærke kvinder, der pludselig bliver ramt af kærligheden.

"En moderne udgave af den klassiske kærlighedsroman med drys af refleksion, samfundsbevidsthed og lidt højere idealer end bare at leve lykkeligt til sine dages ende"
- Femina

Efter fire år i Singapore er Rebecca Hartling klar til at flytte hjem til København. Hun har styr på jobbet, kæresten og fremtiden – og nu har hun endelig glemt ham, som var grunden til, at hun rejste.

Men Victor Kallesen har ikke glemt hende. Den succesfulde iværksætter er vant til at kæmpe for det, han vil have, og han er parat til at gøre alt for at få Rebecca tilbage i sit liv. Da de pludselig står ansigt til ansigt på en bar, må Rebecca indse, at et knust hjerte husker lidt for godt. Med ét kommer hun i tvivl om sin nøje planlagte fremtid, og hun siger ja til en udfordring, som kan komme til at ændre alt …

Hvis sandheden skal frem er den første bog i serien Vilde hjerter, en dansk romanceserie om stærke kvinder, der ikke venter på at møde prinsen på den hvide hest, men selv kan købe en hest, hvis det er sådan en, de mangler. Det er historier om at blive forelsket og opdage, at uanset om kærligheden varer ved eller ej, så er man for altid en anden. Og at hjertet som regel aldrig er i tvivl om, hvad det vil, hvis bare man virkelig lytter.

Hvis sandheden skal frem er oprindelig udgivet på Flamingo i 2021 og blev shortlistet til en Mofibo Award i kategorien 'Årets romance'.

Udgivelsesdato: 15. marts 2023.

Sara Ejersbo
Forfatter

Sara Ejersbo

Dansk forfatter, der står bag en lang række bøger til både børn og voksne.
Læs mere om Sara Ejersbo

Bogtrailer: 'Vilde hjerter'

Se bogtraileren til Sara Ejersbos romanceserie Vilde hjerter om at blive hovedkulds forelsket og opdage, at hjertet som regel aldrig er i tvivl, hvis bare man tør lytte efter.

Anmeldelser

Boeger.med.rebecca

"Om ikke at tage det sikre praktiske valg, men turde at springe ud i kærligheden ... med kærlighed i fokus placeret midt i Danmark. Jeg slugte dem på få timer. Jeg elskede viben."

Emsbogunivers

"Rigtig fin bog om relationer, at turde springe ud og prøve og at følge sit hjerte."

Mullesbogblog

"Skrevet virkelig godt. Beskrivelserne i bogen er spot on ... Både Rebecca og Victors karakter er skrevet dybt og så er de spejlingsvenlige og det er et kæmpe plus for mig."

Millethagaard

"Fra første side var jeg fanget ... Denne bog er indbegrebet af en pageturner! Hvis sandheden skal frem er årets indtil nu, største bogsurprise hos mig og jeg glæder mig virkeligt til at sætte tænderne i den næste bog."

Linedalbro

"Underholdende, medrivende ... gør kærligheden bare lidt lækrere."

Mor_datter_bogdragerne

"Skøn, dyb og rørende. Fuld af følelser, om at lytte til hjertet, mærke efter, kommunikation og ikke lade tankerne overtage. Det var en rigtig god læse oplevelse."

Mullesbogblog

"Da jeg stødte på Saras forfatterskab, skete der et eller andet magisk. Serien handler om badass powerkvinder, der ikke giver op uden kamp ... Saras måde at skrive karaktererne på rummer en nutidig indgangsvinkel, humor, en masse inspiration, sjæl og kærlighed. Det er en serie, der har sat sig dybt i mig."


Køb 'Hvis sandheden skal frem' hos din foretrukne boghandler

Bog

304 sider

Vejl. udsalgspris: 169,95 kr.

Udg. dato: 15. marts 2023

Omslag: Rasmus Funder

Format: Paperback

ISBN: 978-87-434-0355-5

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu