Indkredsning

Indkredsning

Første bind i prisbelønnet trilogi, der et råt og psykologisk nuanceret portræt af en mand, hans omgangskreds og hans samtid.
Læs et uddrag

"Carl Frode Tillers Indkredsning-trilogi vil uden tvivl blive stående som en af de mest præcise tidsskildringer af den norske virkelighed de sidste 20 år."
- VG, Norge

David har glemt, hvem han er. I en avisannonce opfordres venner og bekendte til at skrive breve, der kan hjælpe ham og stimulere hans hukommelse. I første omgang er der tre, der svarer: Ungdomsvennen Jon, hvis musikerkarriere hænger i en tynd tråd. Stedfaren Arvid, der er præst og venter på at dø. Og ungdomskæresten Silje, der er midt i en ægteskabskrise og overvejer at forlade sin mand.

De tre personer fortæller både om David og om deres eget liv. Tilsammen danner brevene en mosaik af portrætter, fyldt med knuste drømme, mislykkede relationer og død.

For romanen modtog Carl Frode Tiller Norges mest prestigefuldepriser, Brageprisen 2007 og Kritikerprisen 2008, og blev nomineret til Nordisk Råds litteraturpris 2008. Trilogien har solgt over 100.000 eksemplarer i hjemlandet.

Udgivelsesdato: 24. november 2021

Carl Frode Tiller
Forfatter

Carl Frode Tiller

En af norsk litteraturs stærkeste stemmer. Tiller har modtaget adskillige priser for sine bøger og været nomineret til Nordisk Råds litteraturpris tre gange.
Læs mere om Carl Frode Tiller

Anmeldelser

Politiken

"Mesterfortæller ... Tillers trilogi 'Indkredsning' kan måle sig med Knausgårds 'Min kamp' ... Tillers evne til at høre undertoner i de mange familier er på højde med Ingmar Bergmans ... Tiller excellerer i at opfange betydningen af et bliks retning eller et strejf med en hånd ... Går imod en hovedstrøm og sætter en ny standard ... genopliver et af romankunstens mest raffinerede redskaber."
- Thomas Bredsdorff

Information

"Scenerne i Carl Frode Tillers 'Indkredsning' er som en tændstik svævende over en tønde benzin ... Hertil kommer dialog og scener, som er lige så mesterligt og præcist udført som hele den store samtidsromankomposition."
- Thomas Thurah


Køb 'Indkredsning' hos din foretrukne boghandler

Bog

Vejl. udsalgspris: 299,95 kr.

Udg. dato: November 24, 2021

Oversætter: Karsten Sand Iversen

Omslag: Aina Griffin

Format: Softcover m. flapper

ISBN: 978-87-434-0066-0

Lydbog

Vejl. udsalgspris: 169,95 kr.

Udg. dato: November 24, 2021

Oversætter: Karsten Sand Iversen

Omslag: Aina Griffin

Format: Download

ISBN: 978-87-434-0068-4

E-Bog

Vejl. udsalgspris: 169,95 kr.

Udg. dato: November 24, 2021

Oversætter: Karsten Sand Iversen

Omslag: Aina Griffin

Format: ePub

ISBN: 978-87-434-0067-7

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu