MOR

MOR

Rebecca Bach-Lauritsen og Charlotte Pardi er gået sammen om en anledningsbog om alt det, en mor kan være.

"Mor er et fartøj. Mor er et spejl. Mor er en hånd i mørket."
- uddrag fra bogen

MOR – et brøl, en sang, et suk er en gavebog til mødre eller til én, der snart skal være mor, én der har mistet sin mor, savner sin mor, til én der måske har det svært eller har det nært med sin mor.

"Ønsket om at være en god mor kan fylde så frygteligt. Jeg vil så gerne være en god mor og vil samtidig så gerne gøre op med den tanke, at det at være mor er noget, man skal mestre, men så igen alle de traumer, der kan spores tilbage til netop forholdet til mor, gør det jo til et ansvar, der er nærmest umuligt at bære." – Rebecca Bach-Lauritsen

Bogen er en visuel beskrivelse af det særlige kærlighedsbånd, der er mellem mor og barn. Bogen består af 30 udsagn om hvad Mor er – fx et brøl, en sang, et suk – ledsaget af en helsides illustration. Den er blevet til i et tæt samarbejde mellem forfatter Rebecca Bach-Lauritsen og illustrator Charlotte Pardi.

Udgivelsesdato: 6. april 2022.

Rebecca Bach-Lauritsen
Forfatter

Rebecca Bach-Lauritsen

Læs mere om Rebecca Bach-Lauritsen
Charlotte Pardi
Illustrator

Charlotte Pardi

Læs mere om Charlotte Pardi

Anmeldelser

Dansk BiblioteksCenter

"Fin illustrering af de mange forskellige og forskelligartede bånd, der er barn og mor imellem ... Man kan ikke andet end smile og blive varm om - ja hjertet - af denne poetiske lille udgivelse."
- Heidi Mørch / Lektørudtalelse

Litteratursiden

"En bog til hjertekulen med plads til at mærke efter ... En fin og nænsom anledningsbog og en kærlig hilsen til en kommende mor, din egen mor, en der har mistet sin mor eller dig, der selv er mor."
- Line Hoffgaard

Camillasbogunivers

"Masser af kærlighed til MOR ... De smukkeste og kærligste illustrationer."

Skolebibliotekaren_lene

"Når de helt rigtige ord og de rette illustrationer sættes sammen, så opstår der en direkte kanal til hjertet ... Jeg kommer til at tage Mor frem igen og igen."

Xeniasbogblog

"Det er en påmindelse om, hvordan livet vendes på hovedet, når man bliver forælder. Og det er en rørende og fin måde at gøre det på. MOR er en hyldest. Det er et brøl til alle mødre og kvinder."

Randi Glensbo

"Jeg er sikker på, at jeg fremover tit vil kigge i den smukke lille bog. Den taler i den grad til mig ... Alle mødre fortjener at eje et eksemplar af bogen, der så smukt beskriver, hvad en mor er. Den rammer lige i hjertet."

Anettes litteratursalon

"Helt vidunderlig"

Bog_finken

"Fin lille bog ... Får mig til at mindes min egen mor, men i høj grad også de minder og følelser , som jeg selv har og har haft som mor."

Line Dalbro

"Jeg kan ikke andet end elske bogen. Den er fin og smuk. Rørende og bevægende. Sjov og finurlig. Klog og filosofisk. Den er mange ting – præcis som en mor er."

Bogoplevelsen

"Skriver alle facetter af mor frem ... Det er bogen, du giver til din veninde, din søster, din mor eller dig selv, når sjælen har brug for at blive spejlet.

Kulturmor

"En bog, man aldrig helt bliver færdig med at gå på opdagelse i. En bog, som man vil forstå på nye måder på forskellige tidspunkter gennem livet."


Køb 'MOR' hos din foretrukne boghandler

Bog

72 sider

Vejl. udsalgspris: 149,95

Udg. dato: 6. april 2022

Omslag: Maria Lundén Grafisk Design. Illustration: Charlotte Pardi

ISBN: 978-87-434-0321-0

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu