Plads 7A

Plads 7A

Det farligste sæde i et fly er plads 7A … Spændingsroman af Tysklands mest succesrige thrillerforfatter.

"Sebastian Fitzeks thrillers er fremragende og fulde af vilde overraskelser."
- Harlan Coben

Mats Krüger, en erfaren og succesrig psykiater, lider af panisk frygt for at flyve. Efter sin kones død emigrerer han til Argentina og afbryder kontakten med sin datter Nele. Da den højgravide Nele beder ham komme tilbage til Tyskland og hjælpe hende i tiden efter, at barnet er født, kan han ikke længere undvige sin angst.

Således sidder Mats på natflyet fra Buenos Aires til Berlin og forsøger at tøjle sin flyskræk. Men kort efter take off bliver det tydeligt, at det hverken er turbulens, tekniske fejl eller terrortrusler, han skal frygte, men derimod en psykisk ustabil medpassager, som Krüger engang har behandlet.

Et kapløb med tiden begynder, og Krüger bliver presset til at vælge side: Enten hjælper han til med at få flyet samt dens passagerer til at styrte ned. Eller også mister hans datter og ufødte barnebarn livet …

Plads 7A er oversat af Jacob Jonia, som har oversat en lang række værker primært fra tysk, både krimier af f.eks. Nele Neuhaus og Ursula Poznanski og klassiske romaner af Siegfried Lenz m.fl.

Udgivelsesdato: 3. november 2021.

Læs om Sebastian Fitzeks øvrige krimier Patienten (da. 2021) og Passager 23 (da. 2021).

Sebastian Fitzek
Forfatter

Sebastian Fitzek

Tysklands mest succesrige thrillerforfatter. Sebastian Fitzek har solgt 13 millioner bøger på 24 sprog og har som den eneste tyske forfatter modtaget The Ripper Award.
Læs mere om Sebastian Fitzek

Bogtrailer: 'Plads 7A' af Sebastian Fitzek

Hvordan ender det, når psykiateren Mats Krüger bliver sat i sit livs dilemma? Se bogtraileren til Sebastian Fitzeks spændingsroman Plads 7A.

Anmeldelser

Litteratursiden

"Spændende thriller leder behændigt læseren på afveje, inden mystikken letter. Fitzek er eminent god til at strikke et finmasket og uigennemskueligt plot sammen."
- Britta Voergaard Poulsen

Bogbanden

"Tempofyldt thriller i verdensklasse ... Til dig som er klar til at spænde sikkerhedsselen og holde vejret indtil du har læst bogen færdig."

Bogblogger

"Som læser bliver man overrasket flere gange over de sving, der er i fortællingen. Det er godt skruet sammen, og Fitzek leverer igen en roman, som kan være svær at lægge fra sig."
- Morten Kidal

Mydailyread

"Wow – jeg lover du, først trækker vejret, når bogen er slut..."
- Tina Dines Appelt

Juliethebookcat

"Det er mit første møde med forfatteren, men det bliver nok ikke det sidste ... Anbefales til alle der kan lide en god thriller."

Livetidukkehuset

"Den er fuld af overraskelser og plottet er umuligt at regne ud. Bogen og hele Fitzeks forfatterskab får de varmeste hilsner herfra. Skynd dig af giv dig i kast med bøgerne hvis du ikke allerede har læst dem."

Bekkalouisebooks84

"Man sidder helt på kanten, man kan ikke ligge bogen fra sig, for hvad er det næste syge træk. Bedst som man tror man har fat i tråden på plottet, kommer der et twist, du ikke havde forudset, det er en af tingene som gør Sebastian Fitzeks bøger så spændene og skræmmende."

Bogens_liv

"En fantastisk thriller ... Spændende plot."


Køb 'Plads 7A' hos din foretrukne boghandler

Bog

Vejl. udsalgspris: 269,95 kr.

Udg. dato: 3. november 2021

Oversætter: Jacob Jonia

Omslag: Simon Lilholt, Imperiet

Format: Softcover m. flapper

ISBN: 978-87-434-0081-3

Lydbog

10 timer 38 min.

Vejl. udsalgspris: 149,95 kr.

Udg. dato: 3. november 2021

Oversætter: Jacob Jonia

Indlæst af: Thomas Gulstad

Omslag: Simon Lilholt, Imperiet

Format: Download

ISBN: 978-87-434-0083-7

E-Bog

Vejl. udsalgspris: 149.95 kr.

Udg. dato: 3. november 2021

Oversætter: Jacob Jonia

Omslag: Simon Lilholt, Imperiet

Format: ePub

ISBN: 978-87-434-0082-0

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu