Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu
Tour de chambre

Tour de chambre

En roman om venskab, forelskelse og død – og om begæret efter at skrive og skabe. Et begær, der har sin egen vilje.

Læs et uddrag

"Et venskab er en kærlighedsrelation, der kan være lige så kompleks som den romantiske, lige så stærk og definerende. Og fuld af bedrag og hemmeligheder." - Tine Høeg

Asta modtager en invitation til en mindehøjtidelighed for August. Det er 10 år siden, han døde. Dengang boede de på samme kollegium, og August var kæreste med Astas bedste veninde Mai.

Nu skriver Asta på en roman, men invitationen griber forstyrrende ind. Den får fortid og nutid til at flette sig ind i hinanden. Fester, længsler og vaklen vækkes til live, sammen med dét Asta aldrig har kunnet fortælle Mai.


Tine Høeg

Tine Høeg (f. 1985, Albertslund) brød stort igennem med romanen Nye rejsende, som hun modtog Bogforums debutantpris for.

Nye rejsende er solgt til udgivelse i England, Tyskland og Østrig og sat op som monolog på Det Kongelige Teater, hvor forestillingen spillede for fuld sal i to sæsoner.

Siden debuten har Tine Høeg holdt foredrag og oplæsninger landet over, skrevet radiodramatik for AKT1 og bidraget til flere antologier. Desuden skriver hun digte til Politiken og Betty Nansen Teatret.

Læs mere om Tine Høeg

Tine Høeg
Tine Høeg

Anmeldelser

Berlingske

"Et brillant bekendtskab ... Tine Høeg (... ) er en fucking speciel forfatter, og det er fucking specielt at kunne skrive så nært og varmt og flydende og fortvivlet og morsomt om både det særlige og det almene og om forskellige aldre og om det kvindelige (især) og det mandlige."
- Søren Kassebeer

Information

"Sprog er sjovt hos Tine Høeg - med et mørke bagved. Hendes anden roman "Tour de chambre" har poesi i sig, fordi den lader ordene stå næsten nøgne. Det er på én gang sårbart og stærkt. Ligesom den ungdom, det handler om."
- Kamilla Löfström

Litteratursiden.dk

"Tine Høeg er lykkedes på flotteste facon med sin egen "svære toer", der er lige så velkomponeret og – skrevet som den prisbelønnede debutroman Nye rejsende. Høeg har fået sin helt egen stemme indenfor ny, dansk litteratur – og dén lyder godt."
- Maria Guldager Rasmussen

Iben Maria Zeuthen

“Tine har skabt en bog, der rører så dybt rundt i hjertesuppedasen, at man knapt kan ånde. En bog om alt det der i kvinden mødes i 30erne, biologien og liderligheden, ungdommen og det varige. Tine mætter relaterbare ungdomserindringer og påviser selve lykken, altså hun laver magi, skriver om et livsforløb, der på en gang er helt specifikt og samtidig så relevant … Jeg er på røven.”

Kulturmagasinet Fine Spind

"Tine Høgh har skrevet bøgernes svar på SKAM ... en berusende fortælling"
- Louise Juhl Dalsgaard


Køb Tine Høegs bøger hos din foretrukne boghandler

Bog

324 sider

Vejl. udsalgspris: 249,95 kr.

Udg. dato: May 27, 2020

Omslag: Kasper Vang

Format: Hæftet, 135x215

ISBN: 978-87-434-0000-4

Lydbog

Vejl. udsalgspris: 149,95 kr.

Udg. dato: May 27, 2020

Indlæst af: Tine Høeg

Format: Download

ISBN: 978-87-434-0002-8

E-Bog

324 sider

Vejl. udsalgspris: 149,95 kr.

Udg. dato: May 27, 2020

Format: ePub

ISBN: 978-87-434-0001-1