Anne Sofie Hammer

Anne Sofie Hammer

En af tidens mest populære børnebogsforfattere, der skriver om det særlige venskab, som får latteren til at sprutte ud af både næse og mund.

"Jeg falder for hendes evne til at skrive en troværdig og virkelighedsnær dialog."
- Bogbotten

Anne Sofie Hammer (f. 1972, København) er cand.mag. i dansk og pædagogik. Hun debuterede i 2009 med Villads fra Valby. Siden er der udkommet en række bøger om Villads, der også har lagt grund til både spillefilm og teater.

Anne Sofie Hammer er også forfatter til højtlæsningsbøgerne Paris Belinda Hansen (2014), den prisvindende Vi ses, Pellerøv (2017), Bøgerne om Magda (2017 – 2020) og Jeg tæller mine skridt (2020).

Med serien Mig & Mille har hun sammen med illustrator Sofie Lind Mesterton skabt en fantastisk sjov og glad fortælling om to veninder med samme fornavn og samme fjollede humor.

Den populære serie består af bøgerne: Mig & Mille – Helt i kage (2022), Mig & Mille – I kort snor (2022), Mig & Mille – På dybt vand (2023), Mig & Mille – Juler for vildt (2023) og Mig & Mille – Ud i det blå (2024). Derudover er der udkommet et opgavehæfte med Mig & Mille fyldt med megasjove opgaver – slet ikke som dem du laver i skolen!

Booking

Foredrag med Anne Sofie Hammer

Vil du gerne booke Anne Sofie Hammer til et foredrag?

For spørgsmål og henvendelser vedrørende arrangementer kan du kontakte forfatteren her ...

Foredrag med Anne Sofie Hammer

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu