Misty & CoCo & Poul Lange

Misty & CoCo & Poul Lange

Misty og CoCo er to amerikanske katte, som bor i Los Angeles sammen med Poul Lange.

Misty (f. 2020) er en amerikansk korthårskat. Hun er kendt for sit milde temperament og smukke stemme. Frisk avocado og røget laks er blandt hendes favoritsnacks. Hendes yndlingsmusik er klassisk, især fra den tidlige renæssance. Mistys sorte eyeliner og velformede øjenbryn er helt naturlige, forsikrer hun.

CoCo (f. 2020) er muligvis af racen Havana Brown. Hendes dybe, brune farve gav hende tidligt navnet CinaBun (Kanelbolle), men nu foretrækker hun CoCo. Hun er kendt for sin evne til at skubbe unødvendige objekter ned fra bordet og er stolt af at være årsag til familiens skift fra vandglas til plastickopper.

Poul Lange (f. 1956), der er den egentlige forfatter og fotograf til bogen Kattevisdom, er fotograf, grafisk designer, kunstner og bogarbejder. Han har udarbejdet utallige bogomslag for danske forlag og har skrevet og illustreret Hullebogen (Gyldendal, 2006), en bog for børn om huller.

Hans collager og fotografier har været udstillet både i Danmark og i USA. Poul Lange er født og opvokset i Danmark, men bor nu i Los Angeles med sin hustru Kayoko og kattene Misty og CoCo.

Kattevisdom
Bog

Kattevisdom

En håndbog til bevaring af freden i hjem, hvor katte og mennesker lever sammen.
Læs mere om Kattevisdom

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu