Sofie Lind Mesterton

Sofie Lind Mesterton

Illustrator og visuel storyteller uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Skole for Design.

Modtager af Statens Kunstfonds legat 'Unge Talenter' 2018.

Sofie Lind Mesterton (f. 1991) har en kandidat fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Skole for Design og driver til dagligt virksomheden Tiny Tales. Her arbejder hun som illustrator og animator og skaber engagerende visuel storytelling til blandt andre virksomheder og forlag.

I 2018 modtog hun et legat fra Statens Kunstfond under kategorien 'Unge talenter'. Hun har desuden arbejdet for DR Ung, DR Ultra, DR Ramasjang og A. Film, og hun har skabt illustrationerne til TV2's julekalender 2021, Kometernes jul.

Sofie Lind Mesterton står bag illustrationerne til børnebogsuniverset Mig & Mille omhandlede de to piger, der ikke blot hedder det samme, de har også præcis den samme humor. Ja, nogle gange behøver de bare at se på hinanden, så bobler latteren ud af dem begge to. Det samme gør de skøre idéer. Og de handler om alt lige fra spiselige hundelorte til fjollede videoklip og kapring af tastaturet til lærerens smartboard.

Litteratursiden skrev om Mig & Mille – I kort snor: "Man kan ikke undgå at blive glad i låget af at læse om alt det skøre, de to veninder finder på."

Booking

Foredrag med Sofie Lind Mesterton

Vil du gerne booke Sofie Lind Mesterton til et foredrag?

For spørgsmål og henvendelser vedrørende arrangementer kan du læse mere på forfatterens hjemmeside.

Foredrag med Sofie Lind Mesterton

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu