Gutkind udvider med to nye medarbejdere
Pressemeddelelse

Gutkind udvider med to nye medarbejdere

June 30, 2021

Den 1. august 2021 tiltræder Niclas Bohnsen som B&U-redaktør og Josefine Fahlmann Kristensen som Marketing Projektleder.

”Det går stærkt for Gutkind. Det er ingen hemmelighed, at forlagets første år i markedet har været en succes, og det har pustet til ambitionerne: Vi udvider programmet, virkeliggør drømme og idéer sammen med forfattere og samarbejdspartnere, og vi ansætter branchens bedste medarbejdere til at sikre, at det sker effektivt og med den kvalitet, vi gerne vil stå for.

Niclas Bohsen og Josefine Fahlmann Kristensen er fremragende forlagsfolk på hvert sit felt, og de er med til at sikre Gutkinds videre vej ind i fremtiden," siger forlagsdirektør Jacob Søndergaard.

- - -

Billede af hovedpersonen

Niclas Bohnsen (f. 1992) er cand. mag. i litteraturhistorie fra Aarhus Universitet. Han begyndte hos Høst & Søn som praktikant i 2018 og har siden være konsulent og projektansat ved henholdsvis Høst & Søn og Gyldendal, inden han blev fastansat som redaktionsassistent hos Gyldendal B&U i januar 2021.

”Siden Gutkind i januar meddelte, at forlaget ville starte ny udgivelseslinje af skønlitteratur til børn og unge læsere, har opbakningen og interessen fra både danske og udenlandske forfattere været overvældende. Det er derfor nødvendigt og en stor glæde, at vi allerede nu udvider redaktionen med ansættelsen af Niclas Bohnsen.

Jeg har fulgt Niclas tæt, siden han for tre år siden trådte ind i branchen som universitetspraktikant, og det har fra begyndelsen stået lysende klart for mig, at Niclas brænder for litteraturen og har det særlige blik for kvalitet, sprog, mennesker og fortællinger, som en god redaktør skal have,” siger redaktionschef Tine Flyvholm.

Niclas Bohsen udtaler: ”Jeg kan næsten ikke få armene ned, og jeg kan slet ikke vente med at komme i gang med arbejdet. For mig er Gutkind det mest spændende forlag i Danmark, og at opbygge en børne- og ungelinje sammen med en af branchens skarpeste profiler, Tine Flyvholm, er en opgave, jeg både er stolt og beæret over at være blevet betroet."

- - -

Billede af hovedpersonen

Josefine Fahlmann Kristensen (f. 1992) er cand.mag. i medievidenskab og digital design fra Aarhus Universitet. Hun har en baggrund som caster, produktionsassistent og tilrettelægger på en række DR-programmer. Senest har hun arbejdet med markedsføring, sociale medier, videoproduktion og lanceringer af skønlitterære forfatterskaber hos Gyldendal.

”Jeg er glad for at kunne fortælle, at vi pr. 1. august har ansat Josefine Fahlmann Kristensen i en stilling som Marketing Projektleder,” siger salgs- og marketingchef Marianne Lenler. ”Josefine kommer med topkvalifikationer, overbevisende energi og erfaring samt en udtalt motivation til at arbejde for netop Gutkind. Hun er ganske enkelt den rette til at være med til at løfte forlagets markedsføringsindsats.”

Josefine Fahlmann Kristensen udtaler: “Gutkind har på rekordtid positioneret sig som et af de mest toneangivende forlag i branchen. Forlagets passion for den stærke fortælling skinner igennem i alt, hvad de gør; fra den brede og visionære udgivelsesportefølje til de ambitiøse og kreative titellanceringer. Jeg glæder mig utroligt meget til at være en del af det fællesskab, der hver dag arbejder fokuseret på at få kvalitetslitteratur ud til bogelskere i alle aldre.”

- - -

For mere info:
Forlagsdirektør Jacob Søndergaard, 22 91 25 03 / jacob.sondergaard@gutkind.dk

Ved ønske om PR-foto:
Pressechef Mette König, 26 27 21 66 / mette.konig@gutkind.dk

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu