Bride – Vampyrbruden

Bride – Vampyrbruden

En livsfarlig alliance mellem en vampyr og en varulv udvikler sig til en altopslugende kærlighedsfortælling – lige til at sætte tænderne i.

"Ali Hazelwoods bøger kan binges som en rom-com film og fanger og fastholder læseren fra allerførste side"
- Mullesbogblog

Misery Lark har længe levet et stille liv blandt menneskene. Men nu er hun kaldt hjem, udvalgt til at danne en ægteskabelig alliance med vampyrernes forsvorne fjender, varulvene.

Varulve er hensynsløse og utilregnelige, og deres alfa er tilsyneladende ingen undtagelse. Lowe Moreland leder sin flok med stor autoritet, og det er tydeligt, at han ikke stoler på sin brud ... Han holder i hvert fald nøje øje med Misery.

Misery har sine egne grunde til at sige ja til arrangementet, og de har intet at gøre med politik – der er meget mere på spil for hende ...

Bride – Vampyrbruden er oversat af Pia Konstantin Berg.

Udgivelsesdato: 6. februar 2024

Ali Hazelwood
Forfatter

Ali Hazelwood

Professor i neurovidenskab og forfatter til de internationale bestsellere Hypotesen om kærlighed og Kærlighed på hjernen.
Læs mere om Ali Hazelwood

Anmeldelser

Dansk BiblioteksCenter

"Denne udgivelse kaldes af forlaget romantasy, og blander på vellykket vis humor, romantik og paranormale ingredienser, såsom varulve og vampyrer, og den nok skal fange både forfatterens fans og young adult læsere."
- Lone Simonsen

majabooks

"Ali Hazelwood har virkelig en lækker måde at skrive på, og jeg var 'intrigued' lige fra starten og igennem hele historien. Bride var min første Ali Hazelwood bog, men bestemt ikke den sidste."
- Maja Brixley

bogoplevelsen

"Mit liv er først komplet, når jeg får toeren i min hånd. Og jeg ved end ikke om toeren er skrevet ... Jeg elsker, elsker, elsker fantasy, så måske er jeg farvet. Men den her bog. Den ramte mig lige der, hvor bøger skal ramme."
- Mette Sofie Kirkedal

Line Dalbro

"⁠Kender man Ali Hazelwood ret, så er hendes bøger altid underholdende, altid medrivende og ofte fulde af spicy-scener og hede romancer – Bride– vampyrbruden er ingen undtagelse!⁠ ... Jeg læste bogen på én dag, og jeg kunne næsten ikke lægge den fra mig. Jeg er vild med Hazelwoods måde at skrive på."

shelflove20

"Ali Hazelwood leverer endnu en fantastisk fortælling ... Jeg elskede virkelig den her bog ... Jeg var virkelig fanget af den fra start til slut. Med en uimodståelig blanding af forbudt kærlighed, intriger og dybdegående karakterer, inviterer Bride en ind i en magisk verden, hvor vampyrer og varulve kolliderer i en romantisk tour de force."
- Rikke

bookbestiesdk

"Jeg slugte bogen, som var den en bingeværdig kærlighedsserie. Forlaget kalder bogens genre for romantasy, og det er præcis, hvad vi får. Sammen med masser af Hazelwood-humor, varme, hede scener og kærlighed."
- Karen Louise Rosenfeldt

mullesbogblog

"Der er lagt en masse lag ind i selve historien, som gør læseren nysgerrig. Sproget er nemt, nutidigt og fyldt med tanker og følelser ... Jeg fik en god læseoplevelse, og jeg kan virkelig godt lide den måde, Hazelwood balancerer romance med fantasy ... Jeg glæder mig til læse mere fra forfatteren."
- Maria

talesbytilbury

"Jeg kan godt forstå hypen omkring bogen! Konceptet, synes jeg, er ret nice ... Jeg havde i hvert fald en god læseoplevelse, den var sjov, nem og overskuelig. Man bliver hurtigt optaget af handlingen, den havde ikke det vildeste verdensopbygning, hvilket gør den til en god begynder fantasy bog."
- Kelsey Jay Orbesen

Litteratursiden.dk

"Glæd dig til at sætte tænderne i en spændende og dampende roman med en hardcore vampyr i hovedrollen ... Bogen udforsker kærlighed, men den fortæller også historier om relationer og magtmisbrug. Ali Hazelwood samler overbevisende de forskellige historier til sidst ... Historien er både velskrevet, tankevækkende og underholdende."
- Jette Holmgaard Greibe

silkthebookworm

"Det er den første fantasybog fra Ali Hazelwood, og jeg er bestemt ikke skuffet! ... Jeg var vild med dialogen og interaktionerne mellem Misery og Lowe – de var så godt skrevet og meget ægte. Deres samspil fik mig virkelig til at grine og smile."
- Silke Sjøsten

bog.damen

"Der var den perfekte balance mellem fantasy og romance, så hvis man er til den slags, vil Bride helt sikkert fange dig, også håber jeg virkelig på, at slutningen lagde op til en to'er, som jeg tror, vi er flere, der ønsker os ... Det her min nye yndlingsbog fra Ali Hazelwood."
- Steffanie

mysbooknook

"Jeg har været super vild med Ali Hazelwoods romancer, men hvordan gør hun det indenfor fantasy-genren? Efter min mening, virkelig godt.
Bride var super fængende og jeg havde svært ved at lægge den fra mig."
- Cille My


Køb 'Bride – Vampyrbruden' hos din foretrukne boghandler

Bog

430 sider

Vejl. udsalgspris: 249,95 kr.

Udg. dato: 6. februar 2024

Oversætter: Pia Konstantin Berg

Omslag: Rasmus Funder

Format: Indbundet

ISBN: 9788743409236

E-Bog

430 sider

Udg. dato: 6. februar 2024

Oversætter: Pia Konstantin Berg

Omslag: Rasmus Funder

Format: ePub

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu