Ali Hazelwood

Ali Hazelwood

Professor i neurovidenskab og forfatter til de internationale bestsellere Hypotesen om kærlighed og Kærlighed på hjernen.

"Hendes stemme er lige så sarkastisk og skæv, som den er alvorlig og glædesfyldt"
- Entertainment Weekly

Ali Hazelwood er oprindeligt fra Italien, men har boet i både Tyskland og Japan, før hun flyttede til USA for at tage sin ph.d. Hun er professor i neurovidenskab og har udgivet bunkevis af manuskripter – som indtil for nyligt mest har været videnskabelige artikler om hjerneforskning, hvor folk hverken kysser eller lever lykkeligt til deres dages ende.

Ali Hazelwood er forfatteren bag de internationale bestsellersucceser, The Love Hypothesis, der på dansk hedder Hypotesen om kærlighed (2022), Love on the Brain med den danske titel Kærlighed på hjernen (2023) og Love Theoretically, på dansk Kærlighed i teorien (2023).

I sit populære romcom-forfatterskab trækker Hazelwood på sin akademiske baggrund og har fokus på STEM-erhverv og magtmisbrug i akademi. Derudover er hendes romaner propfyldte med både lidenskabelige laboratoriekys og intellektuel ild!

Med Skakmat, der udkom i november 2023, har forfatteren udgivet sin første YA-roman. Det er en intelligent romance til alle fans af genren, som er solgt til udgivelse i 22 lande.

I 2024 udkom Bride - Vampyrbruden om en livsfarlig alliance mellem en vampyr og en varulv, der udvikler sig til en altopslugende kærlighedsfortælling.

Samme år udgav forfatteren også Hader at elske dig – en moderne og feministisk kærlighedsroman bestående af tre selvstændige fortællinger om tre forelskelser, der ændrer alting.

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu