Skakmat

Skakmat

Intelligent romance med noget på hjerte og alt på spil.

De er villige til at satse alt. Undtagen deres hjerter.

Mallory har ingen planer om at spille skak igen, men en stor præmiesum får hende til at stille op til en sidste turnering. Hun slår ingen ringere end Nolan Sawyer, regerende verdensmester og notorisk kendt som skakkens ukronede Bad Boy.

Nolans chokerende nederlag til en ukendt amatør går verden rundt, og forvirringen bliver ikke mindre, da han insisterer på at møde hende igen.

Det kloge træk ville være at takke nej, men Mallory drages mod spillet. Ikke spilleren, som er vildt arrogant og irriterende (lækker).

Skakmat er en intelligent romance til alle fans af genren. Bogen er BookTok-fænomenet Ali Hazelwoods debut som YA-forfatter og solgt til udgivelse i 22 lande.

Romanen er oversat til dansk af forfatter Pia Konstantin Berg, som også er journalist, manuskriptforfatter og forfatter.

Udgivelsesdato: 7. november 2023

Ali Hazelwood
Forfatter

Ali Hazelwood

Professor i neurovidenskab og forfatter til de internationale bestsellere Hypotesen om kærlighed og Kærlighed på hjernen.
Læs mere om Ali Hazelwood

Anmeldelser

Dansk BiblioteksCenter

"Hvem kan gøre en bog om skak både feministisk, romantisk og superunderholdende? BookTok-fænomenet Ali Hazelwood har gjort det igen i denne skønne Y/A romance, som måske endda får skakspillet gjort populært."

- Maria Sjøblom / lektørudtalelse

Den_Romantiske_Bogblog

"Ali Hazelwood har evnen til at gøre en bog både feministisk, romantisk og underholdende på en gang ... Hazelwoods seneste bog er lige så god, som de tidligere, da hun har evnen til at overraske, mens man læser den. Bogen går i dybden med både karaktererne, og hvad de tænker og føler undervejs, så siderne vender bare sig selv."

Birgittesbogreol

"Det er en sød kærlighedshistorie om ikke at gå på kompromis med sine drømme. Bogen er dog ikke ren sødme og lyserøde skyer, den behandler mange svære emner, bl.a. skyld, skam, sygdom og sexisme. Ali Hazelwood har endnu ikke skuffet mig, og det gjorde hun bestemt heller ikke med denne bog! Jeg glæder mig til at blive ved med at følge hendes forfatterskab."

Mullesbogblog

"Skakmat er en intelligent romance til alle fans af genren ... Jeg er vild med sproget, som gemmer på litterære blomster, krydret med alvor og masser af humor ... Jeg giver 6 skakbrikker ud af 6 skakbrikker, fordi jeg endnu en gang blev mere end bare positivt overrasket."

Shelflove20

"Skakmat er mere end bare en romance; den er intelligent og velskrevet ... Jeg elskede karaktererne, og jeg elskede plottet. Ali Hazelwood formår at gøre skak spændende og attraktivt."
- Rikke

bekkalouisebooks

"Kæmpe anbefaling herfra, jeg flyver jo igennem Alis bøger hver gang, der bliver udgivet en ny. Hendes bøger er fuld af humor, katastrofer og kærlighed."
- Louise Nielsen


Køb 'Skakmat' hos din foretrukne boghandler

Bog

ca. 430 sider

Vejl. udsalgspris: 169,95 kr.

Udg. dato: 7. november 2023

Oversætter: Pia Konstantin Berg

Omslag: Rasmus Funder

Format: Hæftet

ISBN: 9788743404767

Lydbog

Udg. dato: 7. november 2023

Oversætter: Pia Konstantin Berg

Omslag: Rasmus Funder

Format: Download

ISBN: 9788743404781

E-Bog

ca. 430 sider

Udg. dato: 7. november 2023

Oversætter: Pia Konstantin Berg

Omslag: Rasmus Funder

Format: ePub

ISBN: 9788743404774

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu