Kærlighed i teorien

Kærlighed i teorien

Romantisk komedie om en professor, der kender alt til fysikkens love om tiltrækning – i teorien.

"Mine øjne dvæler ved hans kindben. Hans kæbelinje er så skarp, at den kunne skære et hjerte midt over."
- Uddrag fra romanen

Elsie er teoretiker. Hun kender alt til fysikkens love om tiltrækning og har helt afskrevet det med kærlighed. Teoretisk set er det jo dømt til at fejle! Det samme er hendes forestående møde med Jack Smith: Arrogant (og irriterende lækker) professor i eksperimentalfysik – og notorisk kendt for at underminere enhver teoretiker. Nu står han mellem Elsie og drømmejobbet på MIT.

Normalt er Elsie ekspert i at please andre, men hun er klar til at erklære akademisk krig og forbereder sig på det uundgåelige sammenstød. Det viser sig bare, at Jack er umulig at aflæse, og derfor er det også umuligt at regne ud, hvilken version af Elsie, han vil have. Hun kan ikke fake sig igennem deres møder, men vil det virkelig være nok for Jack, hvis hun bare er … sig selv?

Kærlighed i teorien er en romantisk komedie om fake dating, forskning og forviklinger af forfatteren bag BookTok-fænomenet Hypotesen om kærlighed.

Romanen er oversat til dansk af forfatter Pia Konstantin Berg, som er journalist, manuskriptforfatter og forfatter.

Udgivelsesdato: 13. juni 2023.

Ali Hazelwood
Forfatter

Ali Hazelwood

Professor i neurovidenskab og forfatter til de internationale bestsellere Hypotesen om kærlighed og Kærlighed på hjernen.
Læs mere om Ali Hazelwood

Anmeldelser

Femina

"Har du et ømt punkt for historier med romantiske tråde og veloplagt dialog, så kunne Ali Hazelwoods Kærlighed i teorien sagtens være sommerens lystlæsning."
- Anna Møller

Dansk BiblioteksCenter

"Endnu en skøn romance fra den videnskabelige verden, som Ali Hazelwood er kendt for på TikTok. Hovedpersonerne har en befriende humoristisk sans, og man behøver bestemt ikke at være forsknings-nørd for at læse bogen."
- Maria Sjøblom / lektørudtalelse

Birgittesbogreol

"Det glæder mig at kunne fortælle, at tredje bog i serien er lige så god som de første to, hvis ikke endnu bedre. Det skyldes i høj grad Ali Hazelwoods evne til stadig at overraske mig."

Danesread

"Ali Hazelwood gør det igen ... Der er simpelthen bare ikke noget bedre end enemies-to-lovers tropen. Basta! Kærlighed i teorien er blot endnu en kæmpe god bog til samlingen."

Mullesbogblog

"Billedesprog kombineret med lagene i karakterne er fænomenalt skrevet og jeg elsker den måde som den dygtige oversætter Pia Konstantin Berg har omsat teori til at være mindre tungt og kommet en masse humor ind i stedet for ... Jeg glæder mig til mere fra forfatteren."


Køb 'Kærlighed i teorien' hos din foretrukne boghandler

Bog

449 sider

Vejl. udsalgspris: 169,95 kr.

Udg. dato: 13. juni 2023

Oversætter: Pia Konstantin Berg

Omslag: Versioneret af Rasmus Funder

Format: Paperback

ISBN: 978-87-434-0633-4

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu