Slet ikke forelsket

Slet ikke forelsket

BookTok-fænomenet Ali Hazelwoods mest spicy roman til dato om en forbudt affære, der beviser, at kærlighed er risky business ...

"Sommerens hotteste strandlæsning"
- Cosmopolitan

"Det kunne knap nok kategoriseres som et kys. Hendes læber pressede sig mod hans, så de lige akkurat fik kontakt, men hans krop var i flammer. En bølge af varme væltede gennem ham, voldsomt og pludseligt. Eli forsøgte at huske, hvornår han sidst havde følt noget, der mindede om det her, og kom ikke frem til noget."
– uddrag fra bogen

Rue er en succesfuld biotech-forsker i start up-virksomheden, Kline. Hendes liv er stabilt og roligt, indtil en fjendtlig overtagelse truer med at ødelægge det hele.

Eli og hans partnere har deres grunde til at gå efter lige præcis Kline, og Eli har haft øjnene stift rettet mod målet længe, men Rue slår ham ud af kurs.

Rue er ikke vant til at føle en hel masse for sine partnere, faktisk forsøger hun at gøre det modsatte, men Eli er af en eller anden grund undtagelsen, der ikke bekræfter reglen. At give efter for tiltrækningen vil både være illoyalt og forkert … og alligevel fuldstændig uundgåeligt.

Slet ikke forelsket er oversat til dansk af Pia Konstantin Berg.

Udgivelsesdato: 11. juni 2024

Ali Hazelwood
Forfatter

Ali Hazelwood

Professor i neurovidenskab og forfatter til de internationale bestsellere Hypotesen om kærlighed og Kærlighed på hjernen.
Læs mere om Ali Hazelwood

Anmeldelser

Soundvenue

"En veloplagt, smidig og ikke mindst sexet(!) romance, som er værd at læse for begærets fremadtonsende energi og de glimtvise overraskelser ... Sproget er overskudsagtigt og sprudlende – til tider popper en faktisk suverænt sjov indskudt sætning frem ... Slet ikke forelsket er en bog, der på én gang gennemspiller sin genres formelagtige strukturer og samtidig formår at ruske lidt i dem på tidstypisk vis, for i bogen ligger der en vis feministisk og social bevidsthed."
- Eva Maria Lund Nielsen


Køb 'Slet ikke forelsket' hos din foretrukne boghandler

Bog

400 sider

Vejl. udsalgspris: 169,95 kr.

Udg. dato: 11. juni 2024

Oversætter: Pia Konstantin Berg

Omslag: Rasmus Funder

Format: Paperback

ISBN: 9788743409625

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu