Hader at elske dig

Hader at elske dig

Sød og sjov romance af forfatteren bag det verdensomspændende fænomen Hypotesen om kærlighed.

Det er et videnskabeligt faktum, at modsætninger tiltrækkes ... også i kærlighed.

Tre veninder – tre forelskelser, der ændrer alle planer

Miljøingeniøren Mara har arvet et hus, men da hun flytter ind, går det op for hende, at hun ikke skal bo der alene. Liam, der er advokat i en stor olievirksomhed, bor der nemlig allerede, og han har ikke tænkt sig at flytte.

Sadie ved, at hun som civilingeniør burde være typen, der byggede bro, men hun ved også, at variabler kan ændre sig, særligt når man sidder fast i en elevator med ens største konkurrent, som samtidig er manden, der har knust ens hjerte.

Det går ikke helt som planlagt for Hannah. NASA-ingeniøren er kommet til skade på en arktisk forskningsstation, og den eneste person, som er villig til at begive sig ud på den farlige redningsmission, er manden, der ellers er i gang med at sabotere hendes karriere.

Hader at elske dig er en moderne og feministisk romance, der giver røde kinder. Bogen består af tre selvstændige fortællinger samt et bonuskapitel.

Bogen er oversat til dansk af forfatter Pia Konstantin Berg, som også er journalist, manuskriptforfatter og forfatter.

Udgivelsesdato: 4. april 2024

Ali Hazelwood
Forfatter

Ali Hazelwood

Professor i neurovidenskab og forfatter til de internationale bestsellere Hypotesen om kærlighed og Kærlighed på hjernen.
Læs mere om Ali Hazelwood

Anmeldelser

Dansk BiblioteksCenter

"Ali Hazelwoods forfatterskab hylder intelligente kvinder inden for STEM-fagene, og hun holder sig bestemt ikke tilbage fra at revse de mandsdominerede strukturer. Alligevel er hendes underholdende romaner fyldt med romantik, følelser og skønne kærlighedshistorier. Det fungerer perfekt at koble de tre veninders historier, og vi får heldigvis nogle fælles oplevelser til sidst."
- Maria Sjøblom / lektørudtalelse

Den_romantiske_bogblog

"En sød fortælling, der fanger ens interesse med det samme, hvor man først slipper den igen, når man har læst den sidste side. Hvis man har brug for en romcom-bog, der både er underholdende, fangende og med store følelser, så er Hader at elske dig den perfekte bog."
- Rigmor Michaelsen

book.tender

"Jeg kom i tanke om, hvorfor jeg ikke læser noveller; jeg syntes ikke, de er lange nok ... De er ikke dårlige, tværtimod! Jeg kunne virkelig godt lide dem, jeg følte bare, at de var for korte."
- Mathilde Blicher Steensen

mullesbogblog

"Noget af det, som jeg er ret vild med i denne her, er, at det er tre veninder, som har hver deres historie, men samtidig også følges ad hele vejen igennem ... Jeg elsker den måde, som den dygtige oversætter Pia Konstantin Berg sætter præg på oversættelsen. Jeg er vild med den dybde, som hver eneste karakter har ... Jeg fik en unik læseoplevelse af forfatteren. Den måde, som forfatteren beskriver sit miljø og gør brug af tanker og følelser, er helt specielt. Jeg glæder mig til mere."
- Maria

Line Dalbro

"Som altid er historierne fulde af humor, pinlige situationer, stærke kvinder, flotte mænd og herlig spice ... Hvis du har læst og elsket Hazelwoods tidligere bøger, er den her et must – og så er det perfekt sommerlæsning."

bookbestiesdk

"Hader at elske dig er, som Hazelwoods tidligere bøger, fuld af flotte, lidenskabelige og interessante karakterer, man ikke kan undgå at holde af. Det, at hver historie er afkortet en smule og bundet sammen qua pigernes venskab, gjorde bare bogen endnu bedre, og bogen er perfekt læsestof til sommerferien."
- Karen

hennilaeser

"Ali Hazelwoods bøger læser sig selv. Og Hader at elske dig er ingen undtagelse ... Bogen er sød, de indre monologer sjove i vanlig Hazelwood-stil, og de skarpe udvekslinger mellem karakterne skaber fremdrift i plottet som i en film. Et perfekt bud på en sød sommerbog til strandkanten."
- Henriette Birk


Køb 'Hader at elske dig' hos din foretrukne boghandler

Bog

ca. 430 sider

Vejl. udsalgspris: 169,95 kr.

Udg. dato: 4. april 2024

Oversætter: Pia Konstantin Berg

Omslag: Rasmus Funder. Illustration: Lilith Saur

Format: Paperback

ISBN: 9788743406389

E-Bog

ca. 430 sider

Vejl. udsalgspris: 169,95

Udg. dato: 4. april 2024

Oversætter: Pia Konstantin Berg

Omslag: Rasmus Funder. Illustration: Lilith Saur

Format: ePub

ISBN: 9788743406396

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu