De efterladtes ø

De efterladtes ø

Fjerde bind i Max Seecks krimiserie om efterforskeren Jessica Niemi.

"Bind 4 i Jessica Niemi-serien er det hidtil bedste og beviser, hvor mesterligt Max Seeck behersker genren"
- Helsingin Sanomat

Da efterforskeren Jessica Niemi bliver beordret på betalt orlov, beslutter hun sig for at rejse til en søvnig, lille ø i den ålandske skærgård for at finde tiltrængt ro. På øen lyder et sagn om en lille pige, der boede på et børnehjem, som ikke længere findes.

Hver nat klokken to tog pigen eftersigende sin blå frakke på og gik hen og stillede sig på molen og ventede på noget, der aldrig dukkede op. En nat forsvandt hun og blev aldrig fundet.

Da en anden udefrakommende på øen kort tid efter bliver fundet død, vågner Jessica op fra sin dvale. Tingene eskalerer, og Jessica ved ikke, om hun står over for en morder eller – ligesom sagnet siger – et spøgelse.

De efterladtes ø er oversat af Siri Nordborg Møller (f. 1981). I 2016 blev hun tildelt Kjeld Elfelts Mindelegat, og hun har modtaget flere arbejdslegater fra Statens Kunstfond.

Udgivelsesdato: 3. november 2023

Max Seeck
Forfatter

Max Seeck

Internationalt anerkendt finsk forfatter. Hans krimier har været på New York Times' bestsellerliste og er solgt til udgivelse i over 40 lande.
Læs mere om Max Seeck

Anmeldelser

Drustrups Bogblog

"Bogen er bind 4 i serien om den meget specielle finske efterforsker Jessica Niemi, og jeg har været trofast læser lige siden bind 1. Serien er for hver bog blevet bedre og bedre ... I denne fortsættelse kommer der flere facts frem om Jessica Niemis fortid og traumer... For ikke at spolere spændingen vil jeg ikke afsløre mere om plot og handling, men kun sige, at jeg blev fanget ind af stemningen i bogen og fortællestilen."
– Per Drustrup

Cats, books and coffee

"De efterladtes ø er en bog, der til fulde levede op til mine forventninger ... Plottet er originalt og 'det lukkede rum' stemningen velfungerende ... en vellykket blanding af psykologisk spænding og ren rædsel – guf for enhver krimielsker."
– Lotte Eskildsen

boegerne_i_mit_liv

"Jeg er svært begejstret for Max Seecks krimi/thriller-serie om den superskarpe efterforsker Jessica Niemi ... Hvis du er til mørke thrillers med en både stærk og sårbar hovedkarakter, der kæmper med voldsomme indre dæmoner, så vil dit thriller-hjerte helt klar banke for Niemi-serien."
– Lisette Rønnov Jørs

livetidukkehuset

Jeg synes, denne serie bliver bedre og bedre, jo længere vi kommer i den. Krimien får dig simpelthen til at være vågen om natten, for du er altså nød til at læse videre. Og det går godt i tråd med, at det er en pagetuner, der er spændende, medrivende og får de små nakkehår til at rejse sig."
- Sascha Jensen


Køb 'De efterladtes ø ' hos din foretrukne boghandler

Bog

373 sider

Vejl. udsalgspris: 269,95 kr.

Udg. dato: 3. november 2023

Oversætter: Siri Nordborg Møller

Omslag: Marlene Diemar / Imperiet. Omslagscollage: Juri Patrikainen

Format: Softcover med flapper

ISBN: 978-87-434-0226-8

Lydbog

10 timer 41 minutter

Udg. dato: 3. november 2023

Oversætter: Siri Nordborg Møller

Indlæst af: Karen Abrahamsen

Omslag: Marlene Diemar / Imperiet. Omslagscollage: Juri Patrikainen

Format: Download

ISBN: 978-87-434-0228-2

E-Bog

373 sider

Udg. dato: 3. november 2023

Oversætter: Siri Nordborg Møller

Omslag: Marlene Diemar / Imperiet. Omslagscollage: Juri Patrikainen

Format: ePub

ISBN: 978-87-434-0227-5

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu