Den trofaste læser

Den trofaste læser

Første bind i nordisk krimiserie af den finske succesforfatter Max Seeck.
Læs et uddrag

”Historien tager den ene drejning efter den anden, og både politiet og læseren står forbløffet tilbage.”
- Publisher Weekly

Den unge efterforsker fra Helsinkis politi Jessica Niemi bliver sat på opklaringen af en meget udsædvanlig drabssag: Krimiforfatteren Roger Koponens kone findes myrdet siddende alene ved spisebordet derhjemme, klædt i en sort aftenkjole og med ansigtet stivnet i et bizart smil.

Hvad der ved første øjekast ligner en forstyrret persons absurde værk, viser sig at være det første i en række rituelle mord – som alle følger et mønster hentet fra Koponens berømte trilogi.

Jessica Niemi og hendes team arbejder på højtryk for at forhindre flere døde, men gerningsmanden er altid et provokerende skridt foran. Hvad angår motivationen for disse grusomheder, famler politiet helt i blinde. Indtil det går op for dem, at ofrene alle sammen ligner Jessica Niemi skræmmende meget … Er det her personligt?

Romanen er oversat af Siri Nordborg Møller, der bl.a. oversætter romaner, børnebøger, tegneserier og ungdomsbøger fra finsk.

Udgivelsesdato: 7. april 2021.

Max Seeck
Forfatter

Max Seeck

Finsk succesforfatter bag ny nordisk krimiserie, der indtog New York Times’ bestsellerliste og er solgt til over 40 lande.
Læs mere om Max Seeck

Bogtrailer: 'Den trofaste læser' af Max Seeck

Den trofaste læser af Max Seeck kredser om opklaringen af en meget udsædvanlig drabssag med en gerningsmand, der altid er et provokerende skridt foran.

Anmeldelser

Berlingske

"Det kan kun gå for langsomt med at få læst finske Max Seecks nye krimi ... Så modbydeligt godt skrevet, at bogens indhold til tider, ja, faktisk fra start til slut, ikke bare tryllebinder dens læser, men også fastholder denne i et ubarmhjertig jerngreb, der simpelthen føles så fedt ... Som læser mærker man hjertet smadrer derudaf i takt med dem, der galoperer i brystet på bogens efterforskere."
- Jacob Genz

Jyllands-Posten

"Seeck har fat i en kobling af genreelementer, der har tag i det internationale læserpublikum ... har med sin debut skrevet sig lige ind på alverdens bestsellerlister"
- Lars Ole Sauerberg

Sara Blædel, forfatter

"Seecks medrivende roman har flere lag, som på mesterligt vis blander politiprocedure med en skræmmende udforskning af det okkulte. Den holdt mig oppe hele natten, jeg slugte den råt i et træk og måtte tjekke under sengen."

Chris Mooney, forfatter til 'The Missing'

”Alt jeg kunne ønske mig fra en thriller … Jeg elsker den her bog.”

Litteratursiden

“Must read krimi, der rummer alt det, krimilæsere elsker … Det er ikke uden grund, at Max Seeck bliver beskrevet som nordens nye krimikonge! … Tempoet er højt og hæsblæsende gennem hele bogen … Persongalleriet er godt beskrevet og rummer alt det, der er med til at krydre en god fortælling.”
- Mette Balle Christensen

Bogens Liv

“Denne bog giver mig seriøst gåsehud! Den er så vild! Så skræmmende! Så fantastisk! … Jeg er helt oppe at køre over Max Seeck. Det her er den vildeste krimi-oplevelse jeg har haft længe ... Der er så mange vilde plot twists og der er den vildeste suspense … Jeg glæder mig enormt meget til at læse resten af serien. Jeg kan overhovedet ikke vente!”

Bogbanden

“Krimielsker? Ja, så kan du simpelthen ikke gå uden om Den trofaste læser af Max Seeck. Han skriver eminent og historie + plot holder hundrede procent. Gør dig selv den tjeneste, at få fingrene i Den trofaste læser."


Køb 'Den trofaste læser' hos din foretrukne boghandler

Bog

Vejl. udsalgspris: 249,95 kr.

Udg. dato: April 7, 2021

Oversætter: Siri Nordborg Møller

Omslag: Massimo Peter Bille & Imperiet

Format: Softcover m. flapper

ISBN: 978-87-434-0054-7

Lydbog

Varighed:

Vejl. udsalgspris: 149,95 kr.

Udg. dato: April 7, 2021

Oversætter: Siri Nordborg Møller

Omslag: Massimo Peter Bille & Imperiet

Format: Download

ISBN: 978-87-434-0056-1

E-Bog

Vejl. udsalgspris: 149,95 kr.

Udg. dato: April 7, 2021

Oversætter: Siri Nordborg Møller

Omslag: Massimo Peter Bille & Imperiet

Format: ePub

ISBN: 978-87-434-0055-4

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu