Kan du så være stille!

Kan du så være stille!

Skør og sjov bog om at være helt stille (eller det stikmodsatte).

Det er næsten umuligt ikke at grine, når man får at vide, at man skal være helt stille ...

Kan du så være stille! er en sjov og skør billedbog, der helt sikkert vil få børn og barnlige sjæle til at grine højt.

Ligesom David Sundins serie af bøger, der ikke vil læses, inviterer Kan du så være stille! til samvær og fjol under højtlæsningen.

Det er nemlig noget nær umuligt at være stille, når den tyssende pegefinger hellere vil spille på trommer, tigre brøler, og bogen har en stor, rød, fristende knap, der siger "BÅÅÅT", hvis man trykker på den ...

Kan du så være stille! er oversat til dansk af Tine Flyvholm.

Udgivelsesdato: 8. maj 2024

David Sundin
Forfatter

David Sundin

Svensk børnebogsforfatter bag den prisbelønnede serie af bøger, der ikke vil læses.
Læs mere om David Sundin

Anmeldelser

Dansk BiblioteksCenter

"Oplæsningsbog med garanti for høje grin hos både børn og voksne. Børn synes ofte, at det er sjovt at være ulydige og drille de voksne, og det lægger denne bog i den grad op til. Er det overhovedet muligt at være stille, når denne bog læses? Næppe. Sjov tekst, som man ikke på nogen måde kan forudsige, i perfekt samspil med fine tegninger og fotos."
- Marianne Agger / lektørudtalelse

livetidukkehuset

"Jeg har læst Kan du så være stille! af David Sundin, der er forfatter til bøgerne, der ikke ville læses. Bøger, jeg var ret vild med, og denne falder også lige i min smag. En bog, hvor du ikke må larme, snakke, pippe eller andet, mens den læses, er simpelthen for skønt. David Sundin er virkelig god til at lave noget anderledes. Love it!"
- Sascha Jensen

hennilaeser

"Bogen er lige så skrupskør og herlig for store og små, som de forrige. Dog væsentligt kortere, og som godnathistorie kan det altså noget, at det ikke er en evighedsfortælling. Læs den, hvis du trænger til at fjolle med dit barn. I får med garanti underholdning og grin ud af (ikke) at være stille sammen."
- Henriette Birk

kulturmor

"Som i David Sundins andre bøger, så kræver Kan du så være stille! en del indlevelse fra den, der læser den højt. Men er man med på spøgen, så er der nærmest garanti for latter og morskab for både små og store."
- Trine Wøldiche


Køb 'Kan du så være stille!' hos din foretrukne boghandler

Bog

40 sider

Vejl. udsalgspris: 149,95 kr.

Udg. dato: 8. maj 2024

Oversætter: Tine Flyvholm

Format: Indbundet

ISBN: 9788743409618

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu