David Sundin

David Sundin

Svensk børnebogsforfatter bag den prisbelønnede Bogen der ikke ville læses, der er solgt til udgivelse i mere end 20 lande.

”Ikke kun er idéen god, men den er også ekstremt fint og legende udført ..."
- Barometern om Bogen der ikke ville læses

David Sundin (f. 1976, Väderstad) er en svensk standupper, forfatter, skuespiller og TV-vært. Han debuterede i 2020 med Bogen der ikke ville læses, en børnebog der gør alt, hvad den kan for at få læseren til at lægge bogen fra sig.

Bogen der ikke ville læses blev årets bedst sælgende børnebog i Sverige i 2020 med et salg på mere end 80.000 eksemplarer i løbet af få måneder. Derudover er den solgt til udgivelse i 29 lande, herunder USA, Storbritannien, Tyskland og Japan.

”Det føles utrolig fedt, at bogen kommer til at blive udgivet i så mange lande. Men dét allerbedste er tanken om, at rigtig mange børn rundt om i verden vil få sjove og mindeværdige øjeblikke med den,” siger David Sundin til Bonnier.

Videohilsen fra David Sundin

Hør David Sundin sende en hilsen til sine læsere og forklare om nogle af de krumspring, som Bogen der ikke ville læses gør for ikke at blive læst.

Interview med David Sundin

"Det kan være en god ide at læse bogen i hemmelighed først!"

Hvordan griber man en børnebog, der ikke vil læses, an? Og hvorfor skaber den genstridige bog læseglæde verden over? Vi har spurgt manden bag.

I dette interview fortæller David Sundin om Bogen der ikke ville læses – og giver et tip til forældre, som vil prøve at læse den højt!

"Det kan være en god ide at læse bogen i hemmelighed først!"
"Det kan være en god ide at læse bogen i hemmelighed først!"

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu