Lydbogen der ikke ville slutte

Lydbogen der ikke ville slutte

ADVARSEL! Lyt ikke til denne bog! Hovedsageligt handler den om… vrøvl. Uendelige mængder vrøvl. 

Her er lydbogen, der vil gøre alt for aldrig at slutte!

Her er lydbogen, der suger sin lytter ind i fortællingen, angriber oplæseren, synger sange, vrøvler, fortæller gåder, løgne og den mest spændende historie nogensinde – alt sammen for at sørge for at lydbogen aldrig slutter!

Der var engang en lille person, der ville lytte til en lydbog. Det skulle den lille person ikke have gjort. Den lille person kom nemlig til at vælge en lydbog, der ikke ville slutte, og som gjorde alt, hvad der stod i dens magt, for ikke at ende.

Man kan jo spørge sig selv, hvordan man ”kommer til” at vælge en lydbog, der ikke vil slutte. Det er nok sådan, at den lille person selv må påtage sig noget af ansvaret, når lydbogen ovenikøbet hedder Lydbogen der ikke ville slutte. Men nu er det, som det er, og det bliver, som det bliver. Du kommer til at lytte til en lydbog. Og det vil ingen ende tage.

Lydbogen der ikke ville slutte er en selvstændig efterfølger til David Sundins kæmpesucces Bogen der ikke ville læses, og er en humoristisk lydbog, der leger med historiske begivenheder, fjollede påfund, parallelle metauniverser og filosofi. Men hovedsageligt handler den om… vrøvl. Uendelige mængder vrøvl. 

Lydbogen der ikke ville slutte er indlæst af skuespiller Mikkel Hilgart.

Udgivelsesdato: 13. januar 2022

David Sundin
Forfatter

David Sundin

Svensk børnebogsforfatter bag den prisbelønnede Bogen der ikke ville læses, der er solgt til udgivelse i mere end 20 lande.
Læs mere om David Sundin

Køb 'Lydbogen der ikke ville slutte' online

Lydbog

62 min.

Vejl. udsalgspris: 129,95

Udg. dato: January 13, 2022

Oversætter: Line Beck Rasmussen

Indlæst af: Mikkel Hilgart

Omslag: Rasmus Funder

Format: Download

ISBN: 978-87-434-0182-7

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu