Omnias hus

Omnias hus

En poetisk og farvestrålende billedbog fyldt med myldrebilleder, man kan gå på opdagelse i.

"Et godt og kærligt børnefællesskab baserer sig på følelsen af, at der er plads til alle"
- Cecilie Eken

I Omnias hus er der plads til alle. Faktisk rummer huset alt, hvad et barn kan ønske sig af leg, fantasi og fællesskab.

I døren står Omnia selv og tager imod de forskellige børn, som banker på, blandt andet Karl, som er frygtsom, Ida, der ønsker sig en ven og Aisha, der er flygtning. Alle har de deres særlige egenskaber og baggrund, og hver og én bliver mødt med et "velkommen her".

Bogen er illustreret af norske Maren Tjelta Thu, der folder universet ud i myldrende opslag fyldt med børn, dyr og fantasifulde detaljer, man kan gå på opdagelse i.

Omnias hus er en poetisk og favnende billedbog, der hylder fællesskab på tværs af forskelligheder.

Udgivelsesdato: 11. april 2023.

Cecilie Eken
Forfatter

Cecilie Eken

Læs mere om Cecilie Eken
Maren Tjelta Thu
Illustrator

Maren Tjelta Thu

Læs mere om Maren Tjelta Thu
Læs og tal sammen om

Omnias hus

Dyk ned i Omnias hus med læs & tal sammen-materialet. Blandt andet kan du tegne dit eget rum i Omnias hus, finde fem fejl, besvare spørgsmål til bogen og læse et interview med Cecilie Eken.

Omnias hus

Anmeldelser

Weekendavisen

"Maren Tjelta Thus illustrationer er farverige og charmerende, og de appellerer bredt ved at minde om populære animationsfilm. Bogen er udgivet i stort og lækkert format, og opslagene er formet som myldrebilleder, hvor læserne kan gå på opdagelse i husets krinkelkroge og uendeligt mange detaljer ... Omnias hus er lys og let i det visuelle udtryk, men man skal ikke tage fejl af den bagvedliggende alvor, som adresserer samfundets tackling af forskellige bump på »livets vej« og fællesskabets mangel på »åbne hjerter« ... Forfatteren har noget på hjerte om den moderne barndom, effektiviteten, integrationen og inklusionen, og hun minder læseren om værdien af alt det, som ikke kan beskrives gennem læreplaner og kompetencemål."
Anna K. Skyggebjerg

Dansk BiblioteksCenter

"Man får et rødglødende, varmt hjerte af at læse denne smukke billedbog. Den har et godt budskab, et flot, poetisk sprog og de fineste, detaljerige tegninger. Det hele viser tydeligt, hvor imødekommende, livsklog og rummelig Omnia er. Omnias hus er et paradis for børn med kærlighed, fællesskab og forståelse, men også seje og sjove ting som fx en svævebane, swimmingpool og racerbane."
- Marianne Agger / Lektørudtalelse

Mellem-linjerne

"Skøn bog om at favne hinandens forskelligheder ... Vi bruger lige så meget tid på at snakke om de fantastiske illustrationer, som vi gør på at tale om de forskellige børns personligheder og udseende. Kæmpe anbefaling herfra!"

Bogbotten

"[Cecilie Eken] skriver med en lethed, en sprogforståelse og en fornemmelse for fortælling, der griber læseren, og fører os rundt i huset, hvor vi lærer børnene at kende ... Stor lyrik for børn."


Køb 'Omnias hus' hos din foretrukne boghandler

Bog

32 sider

Vejl. udsalgspris: 229,95 kr.

Udg. dato: 11. april 2023

Omslag: Maren Tjelta Thu og Lundén grafisk

Format: Indbundet

ISBN: 978-87-434-0428-6

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu