Steve Jobs

Steve Jobs

Hele historien om manden bag Apple.
Læs et uddrag

"Forfatteren fortæller historier om mennesker, som unægteligt er enestående"
- The New York Times om Walter Isaacson

Baseret på mere end fyrre interviews med Steve Jobs selv og en lang række samtaler med familie, venner, modstandere, konkurrenter og kolleger har Walter Isaacson skrevet et hudløst og nuanceret portræt af Steve Jobs' intense og ekstraordinære liv.

Biografien giver indblik i det enestående og solide brand, som Jobs har skabt omkring Apple – og ikke mindst sig selv. Walter Isaacson går bag om brandet og skriver ærligt og skarpt om Steve Jobs' smittende kreativitet og engagement, men også om hvordan han kæmpede med perfektionisme og et overdrevent behov for kontrol både professionelt og privat.

Det er en fortælling, som både er til inspiration og advarsel, når Walter Isaacson også forholder sig til de omkostninger, det har haft for Steve Jobs at revolutionere tech-industrien med hans kompromisløse tilgang og innovative designs.

I et nyt forord beskriver iværksætter og stifter af søgemaskinen Jubii, Martin Thorborg, hvordan Steve Jobs' største teknologiske bedrift ikke kun er et ikonisk design, men også et enestående bidrag til den grundlæggende demokratisering af internettet.

Steve Jobs har med iPhone formået at gøre forbrugerteknologien elegant, men også tilgængelig på en måde, som vi aldrig havde kunne forestille os uden Apple – og uden Steve Jobs.

Steve Jobs – Historien om manden bag Apple udkom første gang i 2011 og denne genudgivelse er oversat til dansk af Jakob Levinsen.

Udgivelsesdato: 12. september 2023.

Walter Isaacson
Forfatter

Walter Isaacson

Amerikansk professor i historie og forfatter til en lang række storsælgende biografier om bl.a. Albert Einstein, Steve Jobs og Elon Musk.
Læs mere om Walter Isaacson

Køb 'Steve Jobs' hos din foretrukne boghandler

Bog

627 sider

Vejl. udsalgspris: 199,95 kr.

Udg. dato: 12. september 2023

Oversætter: Jakob Levinsen

Omslag: Ditte Vejlstrup

Format: Hæftet

ISBN: 978-87-434-0528-3

E-Bog

627 sider

Udg. dato: 12. september 2023

Oversætter: Jakob Levinsen

Omslag: Ditte Vejlstrup

Format: ePub

ISBN: 9788743405290

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu