Walter Isaacson

Walter Isaacson

Amerikansk professor i historie og forfatter til en lang række storsælgende biografier om bl.a. Albert Einstein, Steve Jobs og Elon Musk.

"Forfatteren fortæller historier om mennesker, som unægteligt er enestående"
- The New York Times om Walter Isaacson

Walter Isaacson (f. 1952) er professor i historie, journalist samt forfatter og er især kendt for at være en af vor tids største biografister.

Hans fokus er på at portrættere visionære og innovative personligheder, der har sat deres præg på verden. Blandt andet står Walter Isaacson bag den fulde biografi om Albert Einstein (2007) og den ikoniske biografi om Steve Jobs (2011), som er baseret på unikke interviews med Steve Jobs selv.

I 2023 udkom Walter Isaacson med biografien Elon Musk, som går i dybden med en af nutidens mest fascinerende og kontroversielle opfindere.

"Det er en usædvanlig god biografi, Walter Isaacson har begået. Gennemresearchet, uden glansbilleder og med interessante spørgsmål, som rækker langt ud over den biograferedes liv. Samtidig løfter det bogens kvalitet, at den er oversat til et smukt dansk af Jakob Levinsen," skrev Berlingske i deres anmeldelse af biografien og kvitterede med seks stjerner.

I 2023 modtog Walter Isaacson National Humanities Medal, som overrækkes til personer, der gennem en lang årrække har udvidet og nuanceret nationens forståelse af humanisme.

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu