Claus Holm

Claus Holm

Dansk kok, der bl.a. står bag Holms airfryer 4ever – en kogebog med opskrifter, tips og tricks til din aifryer.

"Jeg er kok, smagsudvikler og foredragsholder – og et menneske med trang til at gøre en forskel. I mit køkken kan alt lade sig gøre"
- Claus Holm

Claus Holm (f. 1970, Vejle) er uddannet kok, foredragsholder og kogebogsforfatter.

Han har i mange år arbejdet i restaurationsbranchen som både ansat og selvstændig i ind- og udland. Kærligheden til smagsudvikling og gode råvarer dyrkes dagligt i Claus Holms "arbejdshule" i hjembyen Svendborg, hvor ro og inspiration findes i den smukke natur, de lokale producenter samt de friske råvarer, som Sydfyn emmer af.

Claus Holm er involveret i COOP's Sammen om bedre mad, et projekt der forsøger at mindske afstanden mellem producent og forbruger.

Han står bag bøgerne Holms mad og Sund appetit, hvoraf sidstnævnte er udgivet i samarbejde med Christian Bitz. Til CV'et kan Claus Holm også tilføje at have lavet mad til H. M. Dronning Margrethe, stillingen som fast kok i Go' morgen Danmark samt at have udviklet sit eget kvalitetskøkkengrej.

Særligt hans airfryer fylder meget både i privaten, og når han rejser landet rundt og laver mad i sin foodtruck. Passionen har udmøntet sig i kogebogen Holms airfryer 4ever.

Holms airfryer 4ever
Bog

Holms airfryer 4ever

Læs mere om Holms airfryer 4ever
Holms airfryer – mere kærlighed i skuffen
Bog

Holms airfryer – mere kærlighed i skuffen

Læs mere om Holms airfryer – mere kærlighed i skuffen
Interview med Claus Holm

"Den mad, du laver til andre, er kærlighed"

TV-kokken Claus Holm var en af de første, der tog airfryeren til sig i Danmark, og det blev til en særdeles hed omfavnelse.

I dette interview fortæller han om, hvad der er så særligt ved den lille køkkenmaskine, og hvorfor mad mest af alt handler om kærlighed mellem mennesker.

"Den mad, du laver til andre, er kærlighed"

Booking

Foredrag med Claus Holm

Vil du gerne booke Claus Holm til et foredrag?

For spørgsmål og henvendelser vedrørende arrangementer kan du kontakte forfatteren her ...

Foredrag med Claus Holm

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu