Irene Vallejo

Irene Vallejo

International bestsellerforfatter bag bogen Evigheden i et siv - en passioneret fortælling om opfindelsen af bogen og dens historie.

"Opfindelsen af bøger har måske været menneskehedens største triumf."
- Irene Vallejo

Irene Vallejo (f. 1979, Zaragoza) har altid elsket fortællinger fra antikken, lige siden farens passionerede godnatlæsning af Homers Odysseen. I dag har hun en ph.d. i oldtidskundskab, udgivet både romaner og børnebøger, og skriver fast for El País, Spaniens største avis.

I efteråret 2019 udkom El infinito en un junco (da. Evigheden i et siv), der er en medrivende hyldest til bogen og fortællingerne. Bogen blev hurtigt en prisbelønnet bestseller i hjemlandet og blev på bare få uger solgt til udgivelse i 30 lande, bl.a. USA, England, Frankrig, Tyskland og Holland. Bogen udkommer på dansk i 2021.

"Opfindelsen af bøger har måske været menneskehedens største triumf. Bøger er vores allierede i kampen for at bevare det, der er mest dyrebart: vores bedste ideer, karakterer og historier. Og i tider med usikkerhed og angst kan læsning være et vidunderligt redskab til at gentænke fremtiden." - Irene Vallejo

Om bogen skrev The New York Times: "En meget befriende, klog og vidtforgrenet rejse gennem bogens verden, fra grundlæggelsen af biblioteket i Alexandria til Romerrigets fald; Irene Vallejo har skrevet en fremragende, universel og helt unik bog."

Evigheden i et siv
Bog

Evigheden i et siv

En hyldest til bogen – denne fantastiske opfindelse, der blev lavet til at kunne bære ord og tanker på tværs af tid og rum.
Læs mere om Evigheden i et siv
Interview med Irene Vallejo

"Bøger giver mig styrke til at møde livet"

Hvordan fik Irene Vallejo ideen til Evigheden i et siv? Hvad overraskede hende mest i sit arbejde med den dramatiske historie om bogen gennem århundrederne?

Få svarene i dette interview med forfatteren.

"Bøger giver mig styrke til at møde livet"
"Bøger giver mig styrke til at møde livet"

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu