Det store regnestykke

Det store regnestykke

Line Jensens alterego er kommet ud af barselsboblen. Men det gør ikke nødvendigvis livet nemmere ...
Læs et uddrag

"Når raseriet og frustrationerne bliver for meget, er stregen vred på en skøn, befriende måde"
- Information

Kan man løse verdens problemer ved at tegne? Kan man skåne sine børn mod sorg? I Det store regnestykke, Line Jensens anden bog, har fortælleren flere spørgsmål end svar på, hvordan man kommer helskindet gennem livet.

Arbejdsliv, kunstneriske ambitioner, mindreværd, sygdom, julegaver, en turnerende rockmusikermand, sociale medier, nyheder, krige, katastrofer og en familietragedie … Så snart barselslivet er ovre for jeg-fortælleren, står verden parat med alle sine problemer.

I efterfølgeren til Hver dag starter det forfra er livet ikke blevet nemmere, selvom fortælleren har fået succes med sit kunstneriske virke, og alle ønsker en bid af hende.

Denne bog handler om, hvordan man får det store regnestykke, der kaldes livet, til at gå op – eller snarere hvordan man lever med, at det ikke går op. Det store regnestykke udkom for første gang i 2019 på Forlaget Lesen.

Udgivelsesdato: 4. november 2022

Line Jensen
Forfatter

Line Jensen

Forfatter, tegner og grafisk designer, som står bag bøgerne Hver dag starter det forfra og Det store regnestykke med tegninger fra og af hverdagslivet.
Læs mere om Line Jensen

Køb 'Det store regnestykke' hos din foretrukne boghandler

Bog

180 sider

Vejl. udsalgspris: 199,95

Udg. dato: November 4, 2022

Omslag: Line Jensen

Format: Softcover med flapper

ISBN: 978-87-0556-6

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu