Hver dag starter det forfra

Hver dag starter det forfra

En tegnet dagbog, der med humor, vrede og sårbarhed beskriver livet som mor til tre.
Læs et uddrag

"Det er så fin en bog… oprigtig, sårbar, selvironisk."
- Weekendavisen

Hvordan kan man bevare sig selv, samtidig med at man er mor til to spædbørn og en teenager? Mens ens mand er turnerende musiker? Hvad gør man, når kroppen, som både man selv og ens spædbørn er dybt afhængige af, siger stop?

Hver dag starter det forfra giver et ærligt indblik i hverdagens store og små dramaer. Om det kaotiske liv som mor til to spædbørn og en tvær teenager, med en mand der er turnerende rockmusiker, mens fortælleren forsøger at bevare en flig af sig selv som et menneske med drømme.

Med stor humor behandler bogen svære følelser som bitterhed, raseri, stress og afmagt, men viser også de små glimt af varme og ømhed, der gør det sindssyge cirkus besværet værd.

Gennem sine tegninger og korte tekster, som både er udkommet som bøger og på hendes Instagram-profil, har Line Jensen i flere år formået at legitimere tabubelagte følelser og vise sine læsere, at de ikke er alene om at føle, at livet nogle gange – eller for det meste – er pænt overvældende. Hver dag starter det forfra er hendes debut og udkom for første gang i 2017 på Forlaget Fredag.

Udgivelsesdato: 4. november 2022

Line Jensen
Forfatter

Line Jensen

Forfatter, tegner og grafisk designer, som står bag bøgerne Hver dag starter det forfra og Det store regnestykke med tegninger fra og af hverdagslivet.
Læs mere om Line Jensen

Anmeldelser

Bogbloggerdk

"Med Lines enkle og skarpe streg åbner hun ind til en virkelighed, der ikke altid er lige insta-venlig ... Her er også de skønne glimt af lykke, klistrede børnekram og det evige voksenmantra: Det-skal-nok-gå ... Skøn læsning med en dejlig underliggende humor der gør hverdagen mere spiselig."


Køb 'Hver dag starter det forfra' hos din foretrukne boghandler

Bog

144 sider

Vejl. udsalgspris: 199,95

Udg. dato: November 4, 2022

Omslag: Line Jensen

Format: Softcover med flapper

ISBN: 978-87-434-0555-9

Din browser er forældet!

Opdater din browser for at se siden korrekt

Opdater nu